As Roma tréning póló 2021/22 (bordó)

As Roma tréning póló 2021/22 (bordó)

Új termék

As Roma tréning póló 2021/22 (bordó)

Anyaga:

70 %-pamut és 30% - polyester  melyet úgy terveztek,hogy a belső anyaga segítse  a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Kevert anyaga garantálja a kiváló szellőzést, ezzel megteremtve viselőjének a tökéletes kényelmet, intezív mozgás/sportolás esetén egyaránt.

Eredeti, kiváló minőségű New Balance termék.

Szállítási határidő:48 óra

New Balance

15 990 Ft‎

Az AS Roma remekül erősített a nyári átigazolási időszakban. Thiago Pinto tette a dolgát, és akire nem volt szükség, igyekezett attól a labdarúgótól megválni. José Mourinho külön kérésére megszerezték a Chelsea támadóját, Tammy Abrahamot, aki az első két forduló alatt már kiemelkedő teljesítményt nyújtott a csapatban. Ugyan szerettek volna még egy középpályást, ám az nem jött össze, majd valószínűleg a januári piacon fog. Ha te is a bordó – sárga alakulat elkötelezett támogatója vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben maguk a játékosok is végzik az edzéseket, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, bordó színű, New Balance és klub logóval ellátott training pólót. Anyagának köszönhetően kényelmes viseletet nyújt, jó légáteresztő, így nem izzadunk meg benne olyan könnyedén. Remek kiegészítője lehet a meccsnézéseknek is. Ha még nem tudod, hogy mivel lepd meg szeretteidet a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmával, akkor ez lehet a tökéletes választás. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

 

A termék főbb jellemzői:

- Hivatalos, 2021-22-es eredeti New Balance termék
- Nyomott New Balance logó és klub címer
- AS Roma tréning póló bordó színben

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Roma szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, nyitott részeken hálós kialakitású mely hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, így a póló szárazon tart és kényelmes viseletet biztosít.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

AS Roma bevonuló pulóver 2018/19 

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely kevert anyagának köszönhetően hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes kényelmes viseletet biztosít utcára - sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában