As Roma edző pulóver 2020/21

As Roma edző pulóver 2020/21

Új termék

As Roma edző pulóver 2020/21

Anyaga:

70 %-pamut és 30% - polyester  melyet úgy terveztek,hogy a belső anyaga segítse  a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Kevert anyaga megteremti a hibátlan szellőzést, ezzel biztosítva viselőjének a tökéletes kényelmet, intezív mozgás/sportolás esetén is.

Eredeti, kiváló minőségű Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

21 990 Ft‎

Te vagy Magyarország legnagyobb AS Roma rajongója? Ha igen, akkor legyen a tiéd a csapat hivatalos, bordó színű, nike és klub logóval ellátott, 3/4 zipzáros edző pulóvere, amely nem csak a kinti és benti tréningek elengedhetetlen kelléke, de a közös meccsnézések és szurkolói összejövetelek elhanyagolhatatlan része. Ebben végzi az edzéseket Edin Dzeko, Chris Smalling, vagy éppen Henrikh Mkhitaryan is a hidegebb napokon. Nem hiányozhat ez egyetlen fanatikus ruhatárából sem. Anyagának köszönhetően rendkívül jó hőtartó képességgel bír, így a hidegebb időben is bátran felvehetjük. A csapat jelenleg a negyedik helyen áll a bajnokságban, azonban a koronavírus járvány a bordó – sárgákat sem kíméli, hiszen rendre produkálják a labdarúgók is a pozitív teszteket. Éppen ezért szükség van a rajongók támogatására minden találkozón. Lepd meg ezzel a felsővel ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmával, esetleg névnapon, és szerezz örömet nekik. Szurkoljatok egyen felsőben kedvenc egyesületeteknek. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla.

 

A termék főbb jellemzői:

- Hivatalos 20120-21-es eredeti Nike termék
- Nike logó és klub címer
- AS Roma edző pulóver
- Felül cipzáros záródás

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Roma szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, nyitott részeken hálós kialakítású mely hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a póló szárazon tart és kényelmes viseletet biztosít.

A farkasok a tavalyi szezonban elérték a Bl indulásra jogosító második helyet, ezért megpróbálnak a Serie A-ban és a Bajnokok ligájában is az élbolyban végezni.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

AS Roma bevonuló pulóver 2018/19 

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely kevert anyagának köszönhetően hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes kényelmes viseletet biztosít utcára - sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában