As Roma tréning póló 2021/22 (szürke)

As Roma tréning póló 2021/22 (szürke)

Új termék

As Roma tréning póló 2021/22 (szürke)

Anyaga:

70 %-pamut és 30% - polyester  melyet úgy terveztek,hogy a belső anyaga segítse  a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Kevert anyaga garantálja a kiváló szellőzést, ezzel megteremtve viselőjének a tökéletes kényelmet, intezív mozgás/sportolás esetén egyaránt.

Eredeti, kiváló minőségű New Balance termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

New Balance

15 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy az AS Roma együttesének legnagyobb szurkolója! Vásárold meg a csapat hivatalos, szürke színű, New Balance és klub emblémával ellátott edző pólóját és végezd te is ebben a tréningeket. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő, így a melegebb időben sem izzadunk bele olyan könnyedén. Tökéletes lehet a kinti és a benti munkavégzéshez egyaránt. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat is születésnapjukon vagy akár a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmával. Garantált lesz a siker! A csapat remekül kezdte a Serie A 2021 – 2022-es szezonját, ugyanis az első fordulóban otthon a Fiorentina csapatát sikerült legyőzni 3 – 1-re, még a második körben idegenben az újonc Salernitana alakulatát 4 – 0 arányban. A hétvégén pedig jön a Sassuolo alakulata, akik ellen szintén a győzelmet várják a rajongók. José Mourinhoéknak szüksége van a bíztatásra, ugyanis hamarosan megkezdődnek a Konferencia Liga küzdelmei is, ahol CSZKA Szófia, Bodo/Glimt, valamint az FK Zorja Luhanszk csapatival mérkőznek majd meg a Farkasok.

 

A termék főbb jellemzői:

- Hivatalos, 2021-22-es eredeti New Balance termék
- Nyomott New Balance logó és klub címer
- AS Roma tréning póló szürke színben

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Roma szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, nyitott részeken hálós kialakitású mely hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, így a póló szárazon tart és kényelmes viseletet biztosít.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

AS Roma bevonuló pulóver 2018/19 

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely kevert anyagának köszönhetően hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes kényelmes viseletet biztosít utcára - sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában