AS Roma Szabadidőruha 2019/20 (sárga-kék)

AS Roma Szabadidőruha 2019/20 (sárga-kék)

Új termék

AS Roma Szabadidőruha 2019/20-as (sárga-kék)

Anyaga:

DRI-Fit szövet egy speciálisan kiépített anyag, mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, könnyedén elpárologtatja azt, ezáltal gyorsan távolítja a felesleges nedvességet és segíti a test természetes hűtési mechanizmusát, miközben a bőr hűvös és száraz marad.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

38 990 Ft‎

Szerezed be a szezon vége előtt a csapat hivatalos, sárga-kék nike és klub logóval ellátott, cipzáros szabadidő együttesét, amelyet maguk a labdarúgók, köztük köztük Edin Dzeko, Cengiz Ünder, Lorenzo Pellegrini, Nicolo Zaniolo, Patrik Schick, Javier Pastore, Alessandro Florenzi, Justin Kluivert, Steven Nzonzi, Federico Fazio, Diego Perotti, Pau Lopez, Bryan Cristante, Leonardo Spinazzola, Amadou Diawara, vagy éppen Jordan Veretout is viselnek majd egy – egy mérkőzés előtti utazáson és sajtótájékoztatón. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek is, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus szekrényéből sem. Anyagának köszönhetően rendkívül jó hőtartó képességgel bír, így hidegebb időben is bátran viselhetjük, ugyanis nem fázunk meg benne olyan könnyen. Használhatjuk pihenéshez, edzéshez, de a házimunkát is elvégezhetjük benne. Ugyan a csapat az előző idényben nem ért el olyan jó helyezést, mint azt sokan várták a gárdától, hiszen csak az Európa Ligában indulhat az alakulat, a szurkolók már feszületen várják az új idényt, ugyanis minden jegy elkelt a bérletesek körében a Curva Sud-ba.

A termék főbb jellemzői:

-AS Roma két részes szabadidőruha sárga-kék színben 2019/20-as széria
-Hivatalos,eredeti 2019-20-as Nike termék
-A felső végig cipzáros
-Slim fazon,boka résznél cipzárral zárható
-Deréknál vékony húzó zsinórral könnyedén méretre állítható
-Oldalt két zseb
-Varrott Nike logó
-Hímzett klub címer

Kényelmes komfort érzetet, tökéletes szellőzést biztosít még a legkimerítőbb edzések során is. A szabadidő együttes praktikus két oldalzsebbel végig cipzáros felsővel és hímzett klub címerrel készül. Ez az együttes a 2018/19-es Nike kollekció egyik fontos eleme, gyakran fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt, mivel ezt a terméket a játékosok gyakran viselik majd utazásoknál, sajtótájékoztatón és a klub által szervezett különböző rendezvényeken. AS Roma két részes szabadidőruha bordó színben, amely DRI-FIT technológiával készül hő és verejtéket elvezető anyagból. Az együttes eredeti Nike termék, mely a befejeződő 2019/20-as szezon terméke.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

AS Roma bevonuló pulóver 2018/19 

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely kevert anyagának köszönhetően hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes kényelmes viseletet biztosít utcára - sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában