Árcsökkenés
Juventus bevonuló pulóver 2018/19 (halványkeki)

Juventus bevonuló pulóver 2018/19 (drapp)

Új termék

Juventus bevonuló pulóver 2018/19(drapp)

Anyaga:

13% pamut- 87% polyester mely kevert anyagának köszönhetően kiváló hőmérséklet szabályzó így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, a termék ezáltal szárazon tart kiemelt igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

21 990 Ft‎

23 990 Ft‎ Áfával

-2 000 Ft‎

Amennyiben te is fanatikusan rajongsz az olasz bajnokság tavalyi bajnokáért, a Juventus együtteséért, akkor figyelmedbe ajánljuk a torniói klub, adidas és klub logóval ellátott bevonuló pulóverét.A Juventus együttese egyeduralkodó az olasz bajnokságban. A csapat igyekszik a következő idényben a Bajnokok Ligáját is megnyerni, ezért folyamatosan erősít a keretén. Az előző idényt kölcsönben töltötte Douglas Costa a torinói alakulatnál, azonban az egyesület élt opciós jogával, és 40 millió € ellenében megvásárolta a brazilt. Mellette Joao Cancelot is megszerezte 40,40 millió €-ért a Valenciától, ahogyan Mattia Perint is 12 millió €-ért a Genoa gárdájától. Ha te is a zebráknak szurkolsz, akkor vásárold meg a többek között Paulo Dybala, Gonzalo Higuain, Emre Can, Miralem Pjanic vagy Mario Mandzukic által is viselt, barna, adidas és klub logóval ellátott, zipzáros bevonuló pulóvert. Izguld végig ebben kedvenceid találkozóit.  Ebben pulóverben lépnek pályára az idegenbeli találkozókon a csapt sztárjai is mint   Paulo Dybala, Gonzalo Higuain, Mario Mandzukic vagy a friss sztár igazolás Critiano Ronaldo is.Elengedhetetlen kelléke ez a klubtalálkozóknak és szurkolói összejöveteleknek is. Tökéletes ajándék lehet ez az ismerőseinknek születésnapjára vagy névnapjára, de karácsonyra is remek meglepetés lehet.

A termék főbb jellemzői:

-Hivatalos 2018/19-es eredeti Adidas termék
-Új Juventus címer
-Elől két zseb az értékek tárolására
-Pamut és polyester kevert anyag a megfelelő szellőzés érdekében
-Drapp szín,Adidas logó és klub címer
-Juventus 2018/19-es bevonuló pulóver
-Hátul vasalt Juventus felirat

A termék környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.A játékosok ezt a terméket fogják viselni utazásoknál, sajtótájékoztatón és a klub által szervezett média megjelenéskor.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart .

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus Szabadidőruha 2019/20 (fekete)

Juventus Szabadidőruha 2019/20 (fekete)

Juventus Szabadidőruha 2019/20 (fekete)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó, így kényelmes viseletet biztosít utcára -sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában