Juventus Szabadidőruha 2018/19

Juventus Szabadidőruha 2018/19

Új termék

Juventus Szabadidőruha 2018/19 

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó, így kényelmes viseletet biztosít utcára -sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

35 990 Ft‎

Ne csak a 2018/19-es idény mérkőzéseire készülj fel, hanem a közelgő őszre is! Válaszd a Juventus együttesének hivatalos, adidas és klub logóval ellátott, fekete és khaki színű, zipzáros szabadidő ruháját. Nem csak a közös szurkolói összejövetelek és meccsnézéseknek elengedhetetlen kelléke, de remek kiegészítője lehet az otthoni munkavégzésnek és pihenésnek is, de edzésekre is kiválóan alkalmas lehet. Ha szeretnéd magad te is Dybala, Emre Can, Alex Sandro, Mattia Perin, Khedira vagy éppen Cristiano Ronaldo csapattársának érezni, akkor válaszd még ma ezt a szettet, ugyanis ebben fognak ők is a csapat mérkőzései utazni, valamint ebben nyilatkoznak majd egy – egy találkozót megelőzően. Lepd meg vele ismerőseidet vagy barátaidat születésnapjukon vagy akár karácsonykor. Ne maradj le róla,hiszen minden évben ez áruházunk egyik slágertermék,siess, rendeld meg még ma! Lepd meg vele ismerőseidet vagy barátaidat születésnapjukra vagy akár karácsonyra. Az együttes eredeti Adidas termék, amely a 2018/19-es szezon új terméke. Kényelmes komfort érzetet, tökéletes szellőzést biztosít még a legkimerítőbb edzések során is.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart A szabadidő együttes praktikus két oldalzsebbel végig cipzáros felsővel és hímzett klub címerrel készül.
A zebrák sorozatban ötödször is elhódították a bajnoki pajzsot más nevén a Scudetto-t..A játékosok mint Andrea Barzagli , Claudio Marchisio és Giorgio Chiellini ebben az együttesben fognak megérkezni a mérkőzésekre és hűvösebb napokon gyakran a hivatalos rendezvényeken is ezt viselik.Ez az együttes a 2017-18-as Adidas kollekció egyik fontos eleme, gyakran fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt, ahogy a játékosokat mutatják utazásnál, és bemelegítésnél.

A termék főbb jellemzői:

-Juventus két részes szabadidőruha fekete színben

-Hivatalos, 2018/19-es eredeti Adidas- Climaccol termék

-A felső rész végig zipzáras csuklónál és a enyhe passzé mely megakadályozza a hideg levegő beáramlását.

-Oldalt az alsó-felső részen négy zseb,mely szintén cipzárral zárható így értékeidet is
 biztonságban tudhatod

-Alsó rész vékony húzózsinórral könnyedén méretre állítható

-Varrott Juventus címer

-Hímzett Adidas logó

A csapat az elmúlt idényben ismételten megvédte bajnoki címét és idén sem lehet más a célja Olaszország legsikeresebb egyesületének.A következő szezonban a Bajnokok ligája megnyerése ismételten élvez a klubnál,kimondva kimondatlanul ezért is szerződtették a portugál csillagot Cristiano Ronaldot is.
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a zebrákat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus Szabadidőruha 2019/20 (fekete)

Juventus Szabadidőruha 2019/20 (fekete)

Juventus Szabadidőruha 2019/20 (fekete)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó, így kényelmes viseletet biztosít utcára -sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában