Juventus Kabát 2018/19 (átmeneti)

Juventus Kabát 2018/19 (átmeneti)

Új termék

Juventus kabát 2018/19 (átmeneti)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék, mely kitünő hőmérséklet szabályzó, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart.A jackie enyhén vízlepergető és kapucnival ellátott termék.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

25 990 Ft‎

Juventus 2018/19-eredeti Adidas esőkabát fekete színben.A csapat tagjai mint Alex Sandro, Mattia Perin, Khedira  vagy éppen Dybala ezt a kabátot fogják használni, hűvös, esős időben hiszen melegen tart késő őszi és kora téli időszakban így kiemelt szerepet kap a 2018-19-es szezon Adidas kollekciójában. A játékosok körében ez a ruhanemű igen közkedvelt, hiszen edzésre is kiváló viselet és utcai megjelenésre is alkalmas, farmernadrággal lendületes, fiatalos megjelenést biztosít. Technológiának köszönhetően a kabát hőtartása kifogástalan,anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, így a termék szárazon tart.Ha te is fanatikus rajongója vagy a Juventus együttesének, akkor válaszd a gárda hivatalos, fekete, adidas és klub logóval ellátott, cipzáros, kapucnis széldzsekijét. Ebben utaznak majd a mérkőzésre a csapat játékosai is, köztük a Real Madrid együttesétől 117 millió €-ért igazolt Cristiano Ronaldo, vagy a Liverpool együttesétől távozó Emre Can. Ha szeretnéd magad a klub tagjának tekinteni, akkor ebben a kabátban azt könnyen megteheted. Elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek is. Ha szeretnél meglepetést okozni ismerőseidnek vagy akár barátaidnak születésnapjukon vagy névnapjukon, akkor ezzel a termékkel garantáltan sikered lesz. Siess, ne maradj le róla! Rendeld meg még ma! 

A termék főbb jellemzői:


-Juventus kabát fekete színben
-Hivatalos 2018-19-es eredeti Adidas termék
-A kabát végig zipzáros
-Oldalt két zseb
-Kapucnis viselet,enyhe vízlepergető anyagból
-Oldalt kar résznél három Adidas csík,
-Nyomott Adidas logó
-Új vasalt klub címer


A termék környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a mai kor követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban. Ha te is a Juventusnak szurkolsz és még nem találtál magadnak megfelelő átmeneti kabátot, akkor ne is keresgélj tovább! A torinói klub által piacra dobott kék, a klub logójával ellátott jackie mindazok számára kitűnő választás, akik fanatikus szurkolói a csapatnak, valamint éppen az esős, szeles hónapokra keresnek megfelelő öltözéket. Bátran ajánljuk azoknak, akik szeretteiket szeretnék meglepni vele, de azoknak is, akik tovább bővítenék repertoárjukat relikviák terén.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus Szabadidőruha 2019/20 (fekete)

Juventus Szabadidőruha 2019/20 (fekete)

Juventus Szabadidőruha 2019/20 (fekete)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó, így kényelmes viseletet biztosít utcára -sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában