Juventus Szabadidő alsó 2018/19

Juventus Szabadidő alsó 2018/19

Új termék

Juventus Szabadidő alsó 2018/19 

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék, mely könnyű anyagból készült,kitűnő hőmérséklet szabályzó, így kényelmes viseletet biztosít utcára-sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

16 990 Ft‎

A Juventus együttese sz Adidas-al karöltve évről – évre azon dolgozik, hogy a csapat Európa tetejére érjen, ezért minden szezonban keményen edz a csapat és folyamatosan erősítik a gárdát igazolásokkal. Így tett a torinói klub vezetősége most is, ezért leigazolta a Real Madrid együttesétől Cristiano Ronaldo 117 millió €-ért, akivel nagy esélye nyílik a csapatnak megnyerni a legrangosabb európai kupasorozatot. Ha szeretnél egy olyan alsót, amelyben képviselheted csapatodat, esetleg elvégzed az edzéseket, akkor a figyelmedbe ajánljuk a gárda hivatalos, fekete, adidas és klub logóval ellátott edző nadrégját! Elengedhetetlen kiegészítője ez a szurkolói összejöveteleknek és közös meccsnézéseknek is. Siess, rendeld meg még ma, és izguld végig ebben a 2018/19-es idény meccseit! Az nadrág eredeti Adidas termék, amely a 2018/19-es szezon új terméke. Kényelmes könnyű komfort érzetet,  biztosít otthoni viselésre, és sportolásra is tökéletesen alkalmas.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart A szabadidő alsó praktikus két oldalzsebbel és hímzett klub címerrel készül.
A zebrák sorozatban ötödször is elhódították a bajnoki pajzsot más nevén a Scudetto-t..A játékosok mint Andrea Barzagli , Claudio Marchisio és Giorgio Chiellini ebben az együttesben fognak megérkezni a mérkőzésekre és hűvösebb napokon gyakran a hivatalos rendezvényeken is ezt viselik.Ez az együttes a 2017-18-as Adidas kollekció egyik fontos eleme, gyakran fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt, ahogy a játékosokat mutatják utazásnál, és bemelegítésnél.

A termék főbb jellemzői:

-Juventus szabadidő alsó fekete színben

-Hivatalos, 2018/19-es eredeti Adidas- ClimaCool termék

-Oldalt két zseb,mely cipzárral zárható így értékeidet is
 biztonságban tudhatod

-Derék rész vékony húzózsinórral könnyedén méretre állítható

-Hímzett Juventus címer

-Alul, boka résznél cipzáras nyitás-záródás a könnyebb le és felvétel érdekében

Ne csak a 2018/19-es idény mérkőzéseire készülj fel, hanem a közelgő őszre is! A csapat az elmúlt idényben ismételten megvédte bajnoki címét és idén sem lehet más a célja Olaszország legsikeresebb egyesületének.A következő szezonban a Bajnokok ligája megnyerése ismételten élvez a klubnál,kimondva kimondatlanul ezért is szerződtették a portugál csillagot Cristiano Ronaldot is.
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a zebrákat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus Szabadidőruha 2019/20 (fekete)

Juventus Szabadidőruha 2019/20 (fekete)

Juventus Szabadidőruha 2019/20 (fekete)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó, így kényelmes viseletet biztosít utcára -sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában