Árcsökkenés
Juventus pulóver 2019/20

Juventus pulóver 2019/20

Új termék

Juventus pulóver 2019/20

Anyaga:

100 % polyester mely anyagának köszönhetően kiváló hőmérséklet megtartó hatással rendelkezik ezáltal kényelmes komfort érzetet biztosít hűvösebb időben hétköznapi viseletre, sportolásra egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

16 990 Ft‎

21 990 Ft‎ Áfával

-5 000 Ft‎

Juventus 2019/20-as eredeti Adidas pulóver fehér színben.

Szerezd be nálunk a csapat hivatalos, fekete - fehér, adidas és klub logóval ellátott, fehér csíkozású, cipzáros, hosszujjú pulóverét. Ezt viselik a játékosok is, köztük Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala, Gianluigi Buffon, Gonzalo Higuain, Merih Demiral, Moise Kean, Adrien Rabiot, Aaron Ramsey, Joao Cancelo, Federico Bernardeschi, vagy éppen Mario Mandzukuc a mérkőzések előtt az utazásokon. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus ruhatárából sem. Megmutathatod benne, hogy te is az olasz labdarúgó bajnokság élvonalban szereplő, zebráknak drukkolsz. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél egy olyan terméket, amit a Ronaldo  a portugál labdazsonglőr is felvesz majd az utazásokon, illetve különböző rendezvényeken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a gárda hivatalos, adidas és klub logóval ellátott, fekete – fehér cipzáros pulóvert.  Remek ajándék lehet ez a barátainknak is karácsonyra vagy születésnapra, hiszen kiváló viseletet biztosít.Bátran ajánljuk azoknak a fanatikus szurkolók számára, akik éppen a hidegebb őszi vagy tavaszi napokra, esetleg a télre keresnek egy meleg felsőt. Mindezek mellett tökéletes választás lehet egy születésnapi, vagy akár karácsonyi ajándéknak is.A termék környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.  A játékosok ezt a terméket fogják viselni utazásoknál, sajtótájékoztatón és a klub által szervezett média megjelenéskor.

A termék főbb jellemzői:

-Hivatalos 2019-20-as eredeti Adidas termék
-Új Juventus címer
-100% polyester
-Enyhén húzott végződés az ujjaknál és derék réznél
-Hímzett Adidas logó és címer ,oldalán klasszikus 3-Adidas csík
-Juventus 2019/20-as pulóver  fekete-fehér kiegészítésekkel

Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a zebrák csapatát.Lepd meg vele ismerőseidet vagy akár barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és szurkoljátok ki ebben az elkövetkezendő sikereket.A csapat az elmúlt idényben ismételten megvédte bajnoki címét és idén sem lehet más a célja Olaszország legsikeresebb egyesületének.Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek. Siess, rendeld meg még ma, hogy ebben tekinthesd meg a csapat 2019/ 20-as szezonbéli mérkőzéseit. Minden olyan fanatikus szurkolónak ajánljuk a terméket, akik rajonganak a torinói csapatért, és szeretnének meglévő kollekciójukon frissíteni egy kicsit.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus Szabadidőruha 2019/20 (fekete)

Juventus Szabadidőruha 2019/20 (fekete)

Juventus Szabadidőruha 2019/20 (fekete)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó, így kényelmes viseletet biztosít utcára -sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában