Juventus kapucnis pulóver 2021/22

Juventus kapucnis pulóver 2021/22

Új termék

Juventus kapucnis pulóver 2021/22 (fekete)

Anyaga:

70% pamut- 30% polyester mely kevert anyagának köszönhetően kiváló hőmérséklet megtartó hatással rendelkezik. Hideg,hűvösebb időben a kapucni rész összehúzható, ezáltal melegen tartja az izzadt fejbőrt és kiválóan véd az eső elől.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

23 990 Ft‎

A tavalyi esztendő nem úgy sikerült a Juventus számára, mint ahogy arra sokan számítottak. A csapat éléről menesztették is Andrea Pirlot, akit a korábbi sikeredző, Massimiliano Allegri váltott. Az átigazolási piacon egyelőre nem parádézott a torinói gárda, viszont felmerült Cristiano Ronaldo távozásának híre, amelyre állítólag gyorsan rá is cáfoltak. Ha te is a zebráknak szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók is viselnek a mérkőzések előtti utazások alkalmával, vagy akár a sajtótájékoztatókon, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér színű, zipzáros és kapucnis, adidas és klub logóval ellátott pulóvert. Ez tökéletes kiegészítője lehet az őszi esztendőnek, ugyanis feldobhatod vele ruhatáradat, anyagának köszönhetően pedig nem fázol meg benne olyan könnyedén. Siess, rendeld meg még ma és lepd meg vele ismerőseidet vagy barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és szurkoljatok egyen felsőben a találkozókon.

A termék főbb jellemzői:

- Fehér szín
- Elől hímezve a klub alapításának évszáma
- Hivatalos 2020/21-es eredeti Adidas termék
- Új Juventus címer
- 80% pamut- 20% polyester
- Kapucnis kialakítás, húzózsinórral
- Elöl két zseb az értékek tárolására

A Juventus együttese szeretné, ha a szurkolók a lehető legfrissebb termékekben tekintenék meg a csapat 2021/22-es idényének találkozóit. A pulóver környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.  Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a zebrák csapatát.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus kabát 2019/20 (átmeneti)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék.A jackie enyhén vízlepergető és kapucnival ellátott termék, ősszel a traning nadrággal kiegészítve, tökéletes lehet utcai viseletre,illetve szabadtéri sportolásra.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában