Juventus bevonuló pulóver 2022/23

Juventus bevonuló pulóver 2022/23 (Cipzáras)

Új termék

Juventus bevonuló pulóver 2022/23-as szezon

Anyaga:

70% pamut- 30% polyester mely kevert anyagának hála  kiváló hőáteresztő képességel bír, ezáltal a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, a termék így szárazon tart intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

27 990 Ft‎

Tavaly nem szerepelt olyan jól a Juventus együttese sem az olasz bajnokságban, sem pedig a Bajnokok Ligájában. Idén azonban mások a tervei Massimiliano Allegri edzőnek, aki szeretne bajnoki címet nyerni, valamint a régóta áhított Bajnokok Ligája trófeát is szeretné elhódítani. Ehhez nagy segítségére lesz a városi rivális Torinótól szerződtetett Bremer, aki Matthijs de Ligt helyére érkezett a védelembe, valamint Paul Pogba is, akit ingyen szereztek meg a Manchester United gárdájától. Ha te is elkötelezett támogatója vagy a zebráknak és szeretnél magadnak egy olyan egyedi terméket, amelyben végig izgulhatod a mérkőzéseket, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér és fekete színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott, cipzáras pulóvert. Kialakításának köszönhetően jól szigetel, így a hűvösebb időben sem fázunk meg benne olyan könnyedén. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon!

A termék főbb jellemzői:

- Hivatalos 2022/23-as eredeti Adidas termék

- 70% pamut- 30% polyester, zippzáras zsebek

- Hímzett Adidas logó és oldalán klasszikus 3-Adidas csík

- Juventus logós, fehér-fekete bevonuló pulóver

A termék környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban. A játékosok ezt a terméket fogják viselni utazásoknál, sajtótájékoztatón és a klub által szervezett média megjelenéskor.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, így a termék szárazon tart .

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus kabát 2019/20 (átmeneti)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék.A jackie enyhén vízlepergető és kapucnival ellátott termék, ősszel a traning nadrággal kiegészítve, tökéletes lehet utcai viseletre,illetve szabadtéri sportolásra.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában