Juventus póló 2022/23 (fekete)

Juventus póló 2022/23 (fekete)

Új termék

Juventus póló 2022/23 (fekete)

Anyaga: 58%-pamut 42 % polyester Aeready technológiával gyártott termék, mely a beépített légáteresztő panelek segítségével könnyedén vezeti el a keletkezett hőt és verejtékcseppeket, így viselőjének tökéletes szellőzését biztosít intenzív sportolás esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

17 990 Ft‎

Vásárold meg kedvenc együttesed hivatalos termékeit. Válaszd te is a Juventus fekete színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott pólóját. Viseld ezt a csapat mérkőzésein. Anyagának köszönhetően kényelmes, jó légáteresztő, így a melegebb időben is bátran felveheted, hiszen nem izzadsz bele olyan könnyen. Képviseld benne büszkén szeretett csapatod színeit és címerét. A torinói klub továbbjutott az olasz kupában és az Európa Ligában is versenyben van. Előbbi sorozatban a Lazio ellen kell bizonyítani ahhoz, hogy az elődöntőbe jussanak, még utóbbiban a Nantes lesz az ellenfél a legjobb 16 közé jutásért. Mutasd meg mindenkinek, hogy kitartasz kedvenceid mellett és legyen a te kollekciód darabja ez a felső. Meglepheted vele ismerőseidet és rokonaidat is születésnapjukon vagy akár névnapjukon. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla.

A termék főbb jellemzői:

- Hivatalos 2022/23-as eredeti Adidas termék, fekete színben
- Varrott Juventus címer
- 58-pamut-42%-Polyester
- Hímzett Adidas logó és váll részen a klasszikus 3-Adidas aranycsík

A Juventus együttese szeretné, ha a szurkolók a lehető legfrissebb termékekben tekintenék meg a csapat 2022/23-as idényének találkozóit.A póló környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.  Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a zebrák csapatát.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus kabát 2019/20 (átmeneti)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék.A jackie enyhén vízlepergető és kapucnival ellátott termék, ősszel a traning nadrággal kiegészítve, tökéletes lehet utcai viseletre,illetve szabadtéri sportolásra.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában