Juventus tréning nadrág 2022/23 (fekete)

Juventus tréning nadrág 2022/23 (fekete)

Új termék

Juventus tréning nadrág 2022/23 (fekete))

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék, mely könnyű anyagból készült,kitűnő hőmérséklet szabályzó, így kényelmes viseletet biztosít utcára-sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

18 990 Ft‎

Ugyan a 2022 – 2023-as szezon már javában tart, sohasem késő beszerezni kedvenc alakulatunk termékeit. Szerezd be nálunk a Juventus együttesének hivatalos, fekete színű, adidas logóval és klub emblémával díszített training nadrágját, amelyet olyan futballisták viselnek, mint Dusan Vlahovic, Angel Di Maria, vagy éppen Federico Chiesa. Friss hírek szerint amennyiben Vlahovic elhagyja a csapatot, akkor a helyére az Arsenal játékosa, Bukayo Saka érkezhet, ám valószínűleg a pontlevonásnak köszönhetően nem lesz aktív a januári átigazolási időszakban az öreg hölgy. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnéd meglepni saját magadat, vagy akár ismerőseidet ezzel a nagyszerű termékkel születésnapjukon vagy névnapjukon, akkor siess, rendeld meg még most nehogy lemaradj róla! Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet nyújt, büszkén képviselheted benne kedvenceid színeit és címerét.

A termék főbb jellemzői:

- Hivatalos, 2022/23-as eredeti Adidas- ClimaCool termék

- Oldalt két zseb, mely cipzárral zárható így értékeidet is

- Alul, boka résznél cipzáras nyitás-záródás a könnyebb le és felvétel érdekében
  biztonságban tudhatod

- Juventus szabadidő alsó fekete színben

- Derék rész vékony húzózsinórral könnyedén méretre állítható

- Juventus címer

Ne csak a 2022/23-as idény mérkőzéseire készülj fel, hanem a közelgő őszre is! A csapat az elmúlt idényben ismételten megvédte bajnoki címét és idén sem lehet más a célja Olaszország legsikeresebb egyesületének.
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a zebrákat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus kabát 2019/20 (átmeneti)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék.A jackie enyhén vízlepergető és kapucnival ellátott termék, ősszel a traning nadrággal kiegészítve, tökéletes lehet utcai viseletre,illetve szabadtéri sportolásra.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában