Lazio átmeneti kabát 2020/21

Lazio átmeneti kabát 2020/21

Új termék

Lazio átmeneti kabát 2020/21

Anyaga:

100%-polyester, mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes kényemet biztosít viselőjének sportolás közben még hűvös, szeles hideg időben is.

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Macron

35 990 Ft‎

Róma második csapata, a Lazio, 13 esztendő után tért vissza a Bajnokok Ligájába. A csapat a Borussia Dortmund, Club Brugge és Zenit gárdáival került egy csoportba. Az első fordulóban a Ciro Immobile vezette alakulat 3-1-re győzte le a Dortmundot, nagy lépést téve a továbbjutás felé. Ha te is a sasoknak szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a futballisták, köztük Lucas Leiva, Marco Parolo, vagy éppen Danilo Cataldi viselnek a mérkőzések előtti utazásokon, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, sötétkék, macron és klub logóval ellátott átmeneti kabátot. Az őszi és tavaszi hónapok elengedhetetlen kelléke ez, ugyanis anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így a nagyobb hidegben, szelesebb időjárásban sem fázunk meg benne olyan könnyen. Mutasd meg mindenkinek, hogy melyik alakulat elkötelezett támogatója vagy. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla.


A termék főbb jellemzői:

- Lazio átmeneti kabát sötétkék színben

-Hivatalos, 2020/21-es eredeti Macron termék

- A dzseki cipzáras és kapucnis kialakítású

- Vasalt Macron logó,mell résznél pedig a klub jelképe a sas látható

- Oldalán két cipzáras zseb melyben biztonságosan tárolhatod telefonod vagy személyes irataid


A termék környezetbarát, mivel a Macron felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban. Ez a termék a 2020-21-es idény kollekciójának egyik fontos eleme, sokszor fogjuk viszontlátni a mérkőzések előtt a TV-ben, miközben a játékosokat mutatják ahogy hűvösebb időben megérkeznek a stadionhoz. A dzseki kitűnő viselet utcára, sportolásra egyaránt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio Baseball sapka 2017/18

Anyaga:100%-Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában