Lazio Szabadidőruha 2018/19 (fehér)

Lazio Szabadidőruha 2018/19 (fehér)

Új termék

Lazio szabadidőruha 2018/19-(fehér)

Anyaga:

Anyaga:100%-polyester,környezetbarát anyagból.Az együttes hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes, viselőjének kényelmes komfortot biztosít intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Szállítási idő: 10 munkanap

Macron

33 990 Ft‎

Készülj fel időben az őszre! Válaszd a Serie A-ban vitézkedő Lazio együttesének hivatalos, macron és klub logóval ellátott, fekete – fehér, kék csíkos szabadidő ruháját! Viseld ezt a közös meccsnézéseken és szurkolói összejöveteleken. Tökéletes kiegészítője az otthoni pihenésnek, de a kertimunkához is kiválóan alkalmas. Ha szeretnéd magad a Sevilla együttesétől 15 millió €-ért igazolt Joaquin Correát, a Sassuolotól 10 millió €-ért szerződtetett Francesco Acerbi, a Real Betistől 6,5 millió €-ért vásárolt Riza Durmisi, a Salernitanától 2,5 millió €-ért érkezett Mattia Sprocatit, Sergej Milinkovic-Savic, Ciro Immobile, Jordan Lukaku, Valon Berisha, Luis Alberto, valamint Joseph Minala csapattársának gondolni, akkor tedd meg ezt ebben a nagyszerű melegítőben, ugyanis ezt viselik majd a labdarúgók is a mérkőzésekre való utazáskor, valamint a meccsek utáni sajtótájékoztatón is. Ne maradj le róla, rendeld meg még ma! Lepd meg vele saját magad, esetleg ismerőseidet vagy barátaidat, akár családtagjaidat születésnapjukon! Nyisd ki szekrényed és tervezd újra Lazio kollekciódat.Hamarosan beköszöntenek a hidegebb napok, így ideje elővenni melegebb ruháinkat is. Ha még nem találtuk meg a megfelelőt, akkor a Lazio szabadidőruhája megfelelő választás lehet, ugyanis kényelmes, valamint meleg érzetet ad a szelesebb napokon is. Hatalmas örömet okozhatunk ezzel barátunknak, ismerősünknek, ugyanis remek karácsonyi vagy születésnapi ajándék lehet a termék.

 

A termék főbb jellemzői:

 
-Lazio két részes szabadidőruha sötétkék- fehér színben

-Hivatalos 2018-19-es eredeti Macron termék

-A felső rész végig cipzáros,nadrágon szintén két kisebb zseb

-Derék résznél a méret zsinórral könnyedén állítható

-Varrott Macron logó

-Hímzett klub címer

 

Lazio 2018-19-es szabadidőruha,mely színvilágában kiválóan alkalmazkodik a a csapat  idei hazai mez kollekciójához.A játékosok gyakran használják hazai mérkőzések előtti sajtótájékoztatókra, prezentációkra is, és ezt a terméket viselik hivatalos alkalmakra,utazásra egyaránt.Ez az együttes a 2018/19-es szezon Macron kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt miközben a játékosok nyilatkoznak.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.Ez a szabadidőruha kitűnő ajándék lehet minden Lazio szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio Baseball sapka 2017/18

Anyaga:100%-Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában