Lazio póló 2022/23 (fehér)

Lazio póló 2022/23 (fehér)

Új termék

Lazio póló 2022/23 (fehér)

Anyaga:

100%-polyester, amely hő és verejték elvezető szöveteinek köszönhetően kifogástalan szellőzést garantál, viselőjének megteremti a kényelmes komfort érzetet sportolás esetén egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Mizuno termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Mizuno

18 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Lazio szurkolója! Válaszd te is a csapat hivatalos, fehér színű, mizuno logóval és a fővárosi alakulat címerével ellátott pólót, amelyben büszkén képviselheted kedvenceidet. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő, így a nyári forróságban is bátran viselhetjük, nem izzadunk bele olyan könnyen. Rendszeresen láthatjuk ezt a képernyőkön és az írott médiában is, hiszen a futballisták, köztük Ciro Immobile, Pedro, vagy éppen Alessio Romagnoli is ebben utaznak a mérkőzésekre, vagy tartanak sajtótájékoztatót. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla. Ha még nincs meg a megfelelő karácsonyi ajándék ötleted, vagy esetleg nem tudod, hogy mivel lepd meg születésnapján rokonodat, akkor ez a póló remek választás lehet az ilyen jeles események alkalmával is.

A termék főbb jellemzői:

- Lazio fehér póló
 -Hivatalos, 2022/23-as eredeti Mizuno termék
- Mizuno logo és klubcímer

A pólót úgy tervezték, hogy anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Lazio szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio Baseball sapka 2017/18

Anyaga:100%-Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában