Lazio galléros póló 2020/21 (sötétkék)

Lazio galléros póló 2020/21 (sötétkék)

Új termék

Lazio galléros póló 2020/21 (sötétkék)

Anyaga:

80%-pamut-20% polyester mely kevert anyagának hála, kellemes puha tapintású, illetve kényelmes komfortot teremt viselőjének minden körülmények között.

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Macron

16 990 Ft‎

Találd meg a számodra legmegfelelőbb felsőt arra, hogy megtekintsd kedvenc alakulat mérkőzéseit. Színesítsd ruhatárad az őszi hónapokra. Képviseld kedvenc alakulatod színeit és címerét egy póló segítségével. Ha te is az olasz bajnokságban vitézkedő lazio együttesének drukkolsz és szeretnél egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Ciro Immobile, Lucas Leiva, Marco Parolo, vagy éppen Danilo Cataldi viselnek a mérkőzések előtti buszos és repülős utazásokon, vagy tartanak sajtótájékoztatót, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos sötétkék színű, macron és klub logóval ellátott galléros pólót. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek. Tökéletes ajándék lehet ismerőseinek és barátainknak születésnapjukon vagy akár névnapjukon. Fontos eleme ez a 2020/21-es szezonnak, hiszen sokszor vissza fog köszönni ez a TV-ben és a nyomtatott sajtóorgánumokban. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla! Nézd ismerőseiddel egyen felsőben a csapat összes Bajnokok Ligája találkozóját, ahová 13 év után jutott be ismét a csapat.

A termék főbb jellemzői:

- Lazio póló sötétkék színben galléros kivitelben

- Hivatalos, 2020/21-es eredeti Macron termék

- A felső gombokkal záródik

- Hímzett klub címer

A póló kitűnő viselet utcára, sportolásra egyaránt. Ez a póló kitűnő ajándék lehet minden Lazio szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio Baseball sapka 2017/18

Anyaga:100%-Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában