Lazio Szabadidőruha 2019/20 (fekete)

Lazio Szabadidőruha 2019/20 (fekete)

Új termék

Lazio szabadidőruha 2019/20 (fekete)

Anyaga:

Anyaga:100%-polyester,környezetbarát anyagból készült. A termék hő és verejték elvezető szövetei biztosítják viselőjének a kényelmes komfort érzetet intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Macron

34 990 Ft‎

A nyár még javában tart, de nem árt időben felkészülni a hidegebb őszi napokra. Ha te is a lazio együttesének szurkolsz, és szeretnél magadnak egy olyan ruhát, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Sergej-Milinkovic Savic, Joaquin Correa, Ciro Immobile, Wallace, Jordan Lukaku, Jony Rodriguez, Denis Vavro, Pedro Neto, Manuel Lazzari, Bruno Jardao, vagy éppen Felipe Caicedo is viselnek a mérkőzések előtti utazások alkalmával, illetve az edzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete, kék mintás, macron és klub logóval ellátott, zipzáros szabadidő ruháját. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek. Tökéletes kiegészítője az otthoni pihenésnek és munkavégzésnek is, de az edzésekre is alkalmas lehet. Ebben megmutathatod mindenkinek, hogy melyik alakulat fanatikus szurkolója vagy. Anyagának köszönhetően jó hőtartó képességgel bír, így a hidegebb és szelesebb őszi és téli napokon is kellemes meleg érzetet biztosíthat számunkra. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy esetleg névnapjukon.

 

A termék főbb jellemzői:

 
-Lazio két részes szabadidőruha Fekete színben

-Hivatalos 2019-20-as eredeti Macron termék

-A felső rész végig cipzáros,nadrágon szintén két kisebb zseb

-Derék résznél a méret zsinórral könnyedén állítható

-Varrott Macron logó

-Hímzett klub címer

 

Lazio 2019-20-as szabadidőruha,mely színvilágában kiválóan alkalmazkodik a a csapat  idei hazai mez kollekciójához.A játékosok gyakran használják hazai mérkőzések előtti sajtótájékoztatókra, prezentációkra is, és ezt a terméket viselik hivatalos alkalmakra,utazásra egyaránt.Ez az együttes a 2019/20-as szezon Macron kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt miközben a játékosok nyilatkoznak.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.Ez a szabadidőruha kitűnő ajándék lehet minden Lazio szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio Baseball sapka 2017/18

Anyaga:100%-Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában