Lazio Szabadidőruha 2018/19 (fekete)

Lazio Szabadidőruha 2018/19 (fekete)

Új termék

Lazio szabadidőruha 2018/19-(fekete)

Anyaga:

Anyaga:100%-polyester,környezetbarát anyagból.Az együttes hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes, viselőjének kényelmes komfortot biztosít intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Macron

33 990 Ft‎

Ha te is fanatikus rajongója vagy az olasz labdarúgó bajnokságban szereplő Lazio alakulatának, akkor figyelmedbe ajánljuk a gárda eredeti, kék - fekete, macron és klub logóval ellátott, zipzáros szabadidő együttesét. Készülj fel ezzel a szettel az őszre! Viseld a Mattia Sprocatit, Sergej Milinkovic-Savic, Ciro Immobile, Jordan Lukaku, Valon Berisha, Luis Alberto, valamint Joseph Minala által is hordott ruhaneműt és legyél te is az egyesület játékosa. Elengedhetetlen kelléke ez a közös szurkolói összejöveteleknek, közös meccsnézéseknek, de remek kiegészítője az otthoni munkavégzésnek és pihenésnek is. Végezd ebben az edzéseket! Legyél te is büszke képviselője a kék - fehér gárdának! Siess, rendeld meg még ma! Lepd meg vele ismerőseidet vagy barátaidat születésnapjukra vagy karácsonyra és izguljátok végig ebben a 2018/19-es idény Európa Liga és Serie A mérkőzéseit!  Nyisd ki szekrényed és tervezd újra Lazio kollekciódat.Hamarosan beköszöntenek a hidegebb napok, így ideje elővenni melegebb ruháinkat is. Ha még nem találtuk meg a megfelelőt, akkor a Lazio szabadidőruhája megfelelő választás lehet, ugyanis kényelmes, valamint meleg érzetet ad a szelesebb napokon is. Hatalmas örömet okozhatunk ezzel barátunknak, ismerősünknek, ugyanis remek karácsonyi vagy születésnapi ajándék lehet a termék.

 

A termék főbb jellemzői:

 
-Lazio két részes szabadidőruha fekete színben

-Hivatalos 2018-19-es eredeti Macron termék

-A felső rész végig cipzáros,nadrágon szintén két kisebb zseb

-Derék résznél a méret zsinórral könnyedén állítható

-Varrott Macron logó

-Hímzett klub címer

 

Lazio 2018-19-es szabadidőruha,mely színvilágában kiválóan alkalmazkodik a a csapat  idei kupa mez kollekciójához.A játékosok gyakran használják majd az idegenbeli mérkőzések előtti sajtótájékoztatókra, prezentációkra is, és ezt a terméket viselik hivatalos alkalmakra,utazásra egyaránt.Ez az együttes a 2018/19-es szezon Macron kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt miközben a játékosok nyilatkoznak.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.Ez a szabadidőruha kitűnő ajándék lehet minden Lazio szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio Baseball sapka 2017/18

Anyaga:100%-Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában