Lazio galléros póló 2019/20 (fehér)

Lazio galléros póló 2019/20 (fehér)

Új termék

Lazio póló 2019/20 (fehér)

Anyaga:

80%-pamut-20% polyester mely kevert anyagának köszönhetően, kellemes puha tapintású, és kényelmes komfortot teremt viselőjének

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Macron

15 990 Ft‎

Ha te vagy Magyarország legnagyobb lazio szurkolója, és szeretnél magadnak egy olyan felsőt vásárolni, amelyben maguk a játékosok, köztük Sergej-Milinkovic Savic, Joaquin Correa, Ciro Immobile, Wallace, Jordan Lukaku, Jony Rodriguez, Denis Vavro, Pedro Neto, Manuel Lazzari, Bruno Jardao, vagy éppen Felipe Caicedo is viselnek a mérkőzések előtti utazásokon és sajtótájékoztatókon, akkor a figyelmedbe ajánljuk a 2018/19-es szezon olasz kupa győztes alakulatának a hivatalos, fehér, kék mintás, macron és klub logóval ellátott galléros pólóját. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek is. Ugyan a csapat gyengén teljesített a bajnokságban, a kupa elhódításával sikerült bejutniuk az Európa Liga csoportkörébe, aminek a szurkolók nagyon örülnek. Dobd fel ezzel a színes pólóval a szürke hétköznapokat és mutasd meg mindenek, hogy kinek szurkolsz. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és nézzétek meg ebben együtt a gárda soron következő összes találkozóját. Siess, rendeld meg még ma, nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

-Lazio póló fehér színben galléros kivitelben

-Hivatalos, 2019/20-as eredeti Macron termék

-A felső gombokkal záródik

-Kék csíkos díszítés

-Hímzett klub címer

A póló kitűnő viselet utcára, sportolásra egyaránt.Ez a póló kitűnő ajándék lehet minden Lazio szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio Baseball sapka 2017/18

Anyaga:100%-Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában