Lazio póló 2022/23 (világoskék)

Lazio póló 2022/23 (világoskék)

Új termék

Lazio póló 2022/23 (világoskék)

Anyaga:

100%-polyester, amely hő és verejték elvezető szöveteinek köszönhetően kifogástalan szellőzést garantál, viselőjének megteremti a kényelmes komfort érzetet sportolás esetén egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Mizuno termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Mizuno

18 990 Ft‎

Talán nem kell senkinek bemutatni az SS Lazio együttesét. Az olasz klub jelenleg remek formában a bajnokság ötödik helyén áll néhány pont hátrányban a Bajnokok Ligája indulást jelentő helyek egyikétől. Jelenleg az Európa Ligában is vitézkedő fővárosi gárda a továbbjutásért küzd, ahol a Feyenoorddal kell majd megküzdeni azért, hogy tovább mehessenek a csoportkörből. Ez a feladat azonban a gólvágó, Ciro Immobile, nélkül nem tűnik könnyűnek, azonban vannak olyan futballisták, akik képesek lehetnek helyettesíteni a támadót. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél egy olyan felsőt, amelyben büszkén képviselheted kedvenceid színeit és címerét, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, világoskék színű, mizuno és klub logóval ellátott pólót, amelyet gyakran láthatsz majd a játékosokon is a mérkőzések előtti utazásokon és sajtótájékoztatókon. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

- Lazio világoskék póló
 -Hivatalos, 2022/23-as eredeti Mizuno termék
- Mizuno logo és klubcímer

A pólót úgy tervezték, hogy anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Lazio szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio Baseball sapka 2017/18

Anyaga:100%-Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában