Lazio Bevonuló pulóver 2019/20

Lazio Bevonuló pulóver 2019/20

Új termék

Lazio Bevonuló pulóver 2019/20-as széria

Anyaga:

100%-polyester, amely hő és verejték elvezető szöveteinek köszönhetően kifogástalan szellőzést garantál, viselőjének megteremti a kényelmes komfort érzetet sportolás esetén egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Macron

25 990 Ft‎

 

A Lazio együttese a 2018/19-es esztendőben túlszárnyalta szurkolói elvárásait, hiszen eljutott egészen az olasz kupa döntőjéig, amit meg is nyert az Atalanta ellen 2-0 arányban, ezzel biztosították indulásukat az Európa Ligába, amelynek minden fanatikus örül. Ha te is az olasz főváros második csapatának szurkolsz, akkor a figyelmedbe ajánljuk a labdarúgók, köztük a Sergej-Milinkovic Savic, Joaquin Correa, Ciro Immobile, Wallace, Jordan Lukaku, Jony Rodriguez, Denis Vavro, Pedro Neto, Manuel Lazzari, Bruno Jardao, vagy éppen Felipe Caicedo által is viselt hivatalos, fehér, kék csíkos, macron és klub logóval ellátott, zipzáros bevonuló pulóverét. Ebben vonulnak majd a játékosok a mérkőzések előtt a pályára, így te is elképzelheted magadat az alakulat játékosának. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de nem hiányozhat ez egyetlen fanatikus ruhatárából sem. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és szurkoljatok ebben kedvenceiteknek.

A termék főbb jellemzői:

-Lazio bevonuló pulóver fehér-kék színben
-Hivatalos, 2019/20-as eredeti Macron termék
-Cipzáras kialakítás
-Varrott Macron logó,hátulján Lazio és szponzor felirat
-Hímzett klub címer

A pulóver úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Lazio szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio Baseball sapka 2017/18

Anyaga:100%-Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában