Lazio galléros póló 2019/20 (Világoskék)

Lazio galléros póló 2019/20 (Világoskék)

Új termék

Lazio póló 2019/20 (Világoskék)

Anyaga:

80%-pamut-20% polyester mely kevert anyagának hála, kellemes puha tapintású, illetve kényelmes komfortot teremt viselőjének minden körülmények között.

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Macron

15 990 Ft‎

Legyél te Magyarország legnagyobb Lazio szurkolója.Viseld te is a labdarúgók, köztük Sergej-Milinkovic Savic, Joaquin Correa, Ciro Immobile, Wallace, Jordan Lukaku, Jony Rodriguez, Denis Vavro, Pedro Neto, Manuel Lazzari, Bruno Jardao, vagy éppen Felipe Caicedo által is hordott világoskék, macron és klub logóval ellátott galléros pólót. Ebben te is a csapat tagjának tekintheted magad. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus relikviái közül sem. Feldobhatod vele az őszi szürke hétköznapokat, de a nyári melegben is meg tudod mutatni, hogy melyik alakulat fanatikusa vagy. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így nem izzadunk le benne olyan könnyedén. Ugyan a csapat nem úgy teljesített a Serie A-ban, mint ahogy azt a szurkolók elvárták, az egyesületnek sikerült megnyernie az olasz kupát, amivel biztosították indulásukat az Európa Ligában.

A termék főbb jellemzői:

-Lazio póló világoskék színben galléros kivitelben

-Hivatalos, 2019/20-as eredeti Macron termék

-A felső gombokkal záródik

-Hímzett klub címer

A póló kitűnő viselet utcára, sportolásra egyaránt.Ez a póló kitűnő ajándék lehet minden Lazio szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio Baseball sapka 2017/18

Anyaga:100%-Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában