Lazio Pulóver 2019/20 (kapucnis)

Lazio Pulóver 2019/20 (kapucnis)

Új termék

Lazio kapucnis pulóver 2019/20-as idény

Anyaga:

100 % polyester mely kellemes hőérzetet biztosít a leghidegebb időszakban is, és tökéletes, puha kényelmes komfortot teremt viselőjének.

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Macron

24 990 Ft‎

Készülj fel időben az őszre a lazio együttesének hivatalos, fehér alapú, világoskék csíkos, macron és klub logóval ellátott, kapucnis és cipzáros pulóverével. Ebben megmutathatod mindenkinek, hogy melyik Serie A csapatnak szurkolsz. Anyagának köszönhetően rendkívül jó hőtartó képességgel bír, így a hidegebb és szelesebb időben is bátran viselhetjük. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Ha szeretnél olyan labdarúgók, mint Sergej-Milinkovic Savic, Joaquin Correa, Ciro Immobile, Wallace, Jordan Lukaku, Jony Rodriguez, Denis Vavro, Pedro Neto, Manuel Lazzari, Bruno Jardao, vagy éppen Felipe Caicedo csapattársa lenni, akkor ebben ezt könnyedén megteheted, ugyanis a futballisták is ezt a felsőt viselik a mérkőzésekre való utazások alkalmával, illetve a meccsek előtti sajtótájékoztatókon is. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és izguljátok végig a gárda összecsapásait ebben a remek pulóverben. Ugyan a gárda rosszul teljesített a 2018/19-es esztendőben a bajnokságban, az olasz kupa győzelem kárpótolta a sasok szurkolóit.


A termék főbb jellemzői:

-Lazio pulóver fehér színbenn kék csíkozással

-Hivatalos, 2019-20-as eredeti Macron termék

-A felső cipzáros, kapucnis kialakítású

-Varrott Macron logó,mell résznél pedig a klub jelképe a sas látható

-Hímzett klub címer


A termék környezetbarát, mivel a Macron felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek, mint anyagösszetételben mint gyártásban.Ez a termék a 2019-20-as idény kollekciójának egyik fontos eleme,sokszor fogjuk viszontlátni a mérkőzések előtt a TV-ben, miközben a játékosokat mutatják ahogy megérkeznek a stadionhoz vagy épp a bemelegítést végzik.A pulóver kitűnő viselet utcára, sportolásra egyaránt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio Baseball sapka 2017/18

Anyaga:100%-Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában