Lazio Szabadidőruha 2022/23 (fekete)

Lazio Szabadidőruha 2022/23 (fekete)

Új termék

Lazio Szabadidőruha 2022/23 (fekete)

Anyaga: pamut

A termék hő és verejték elvezető szövetei garantálják viselőjének a komfortos érzetet még intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Mizuno termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Mizuno

42 990 Ft‎

Vásárold meg nálunk kedvenc alakulatod hivatalos termékeit! Legyen a tiéd a Lazio együttesének hivatalos, fekete színű, mizuno és klub logóval ellátott szabadidő együttese és nézd ebben a gárda mérkőzéseit. Anyagának köszönhetően rendkívül jó hőtartó, így a hűvösebb és szelesebb időben sem fázunk meg benne olyan könnyedén. Büszkén képviselheted benne kedvenceid színeit és címerét! Ebben a szerelésben utaznak a mérkőzésekre a csapat tagjai, köztük Ciro Immobile, Pedro, vagy éppen Alessio Romagnoli is. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla. Lepd meg vele ismerőseidet vagy rokonaidat születésnapjukon, vagy akár a karácsonyi ünnepek alkalmával, és szurkoljatok egyen felsőben a gárda összes bajnoki és Európa Liga mérkőzésén. Szüksége is lesz a klubnak a bíztatásra, ugyanis a gólvágó Immobile jelenleg nem bevethető sérülés miatt.

A termék főbb jellemzői:

-Lazio két részes szabadidőruha fekete színben

-Hivatalos 2022-23-as eredeti Mizuno termék

-A felső rész végig cipzáros és kapucnis kivitel, nadrágon szintén két kisebb zseb

-Derék résznél a méret zsinórral könnyedén állítható

-Varrott Mizuno logó

-Hímzett klub címer

Eredeti SS Lazio pamut szabadidő együttes, fekete színben a 2022/2023-as futballszezonra. Ezt az elegáns szettet a Mizuno új technikai szponzora tervezte a római Biancocelesti számára. Tökéletes viselet szabadidős és edzőtermi időtöltéshez, mutasd meg, hogy támogatod a Laziot, bárhol is jársz!

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio Baseball sapka 2017/18

Anyaga:100%-Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában