Lazio szabadidőruha 2020/21 (fehér-sötétkék)

Lazio szabadidőruha 2020/21 (fehér-sötétkék)

Új termék

Lazio szabadidőruha 2020/21 (fehér-sötétkék)

Anyaga:

Anyaga:100%-polyester,környezetbarát anyagból készítették el. A termék hő és verejték elvezető szövetei megteremtik viselőjének a komfortos érzetet intenzív sportolás esetén egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Macron

39 990 Ft‎

Talán a Lazio szurkolói örülhettek a legjobban a 2019/20-as esztendő végén, amikor is kiderült, hogy szeretett alakulatuk 13 év után ismét bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe. A 2020/21-es kiírásban a sasok a Borussia Dortmund, Club Brugge és Zenit együtteseivel kerültek egy csoportba. A nyitó fordulóban a német gárdát verték 3-1 arányban. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan ruhadarabot, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Ciro Immobile, Lucas Leiva, Marco Parolo, vagy éppen Danilo Cataldi viselnek a mérkőzés előtti utazásokon és sajtótájékoztatókon, akkor szeretnénk a figyelmedbe ajánlani a hivatalos, sötétkék és fehér színű, macron és klub logóval ellátott, zipzáros szabadidő együttest. Ez nem csak a közös meccsnézések és a szurkolói összejövetelek elengedhetetlen kelléke, de az otthoni pihenés, házimunka, kirándulás, kültéri és beltéri sportolás elengedhetetlen kiegészítője is. Hatalmas meglepetést okozhatsz vele ismerőseidnek és barátaidnak születésnapjukon vagy akár karácsony alkalmával is. Siess, rendeld meg még ma és szurkolj végig ebben a felsőben a gárda összes mérkőzésén.

A termék főbb jellemzői:

- A felső rész végig cipzáros, nadrágon szintén két kisebb zseb

- Derék résznél a méret zsinórral könnyedén állítható

- Varrott Macron logó

- Hímzett klub címer

- Lazio két részes szabadidőruha fehér-sötétkék színben

- Hivatalos 2020/21-es eredeti Macron termék

Ez az együttes a 2020/21-es szezon Macron kollekció egyik fontos eleme, rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt miközben a játékosok nyilatkoznak. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. Ez a szabadidőruha kitűnő ajándék lehet minden Lazio szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. A játékosok gyakran használják hazai mérkőzések előtti sajtótájékoztatókra, prezentációkra is, és ezt a terméket viselik hivatalos alkalmakra, utazásra egyaránt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio Baseball sapka 2017/18

Anyaga:100%-Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában