Lazio Szabadidőruha 2022/23 (világoskék)

Lazio Szabadidőruha 2022/23 (világoskék)

Új termék

Lazio Szabadidőruha 2022/23 (fekete)

Anyaga: pamut

A termék hő és verejték elvezető szövetei garantálják viselőjének a komfortos érzetet még intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Mizuno termék

Szállítási idő: 10 munkanap

Mizuno

42 990 Ft‎

Talán nem késő még beszerezni azokat a termékeket, amelyek jók lehetnek a hidegebb őszi és téli hétköznapokra. Vásárold meg nálunk a Lazio együttesének hivatalos, világoskék és fekete színű, mizuno logóval és klub címerrel ellátott, zipzáros szabadidő együttesét. Ebben a szettben utaznak a mérkőzésekre és tartanak sajtótájékoztatókat a csapat játékosai, köztük Ciro Immobile, Pedro, vagy éppen Alessio Romagnoli is. Ebben mindenkinek megmutathatod, hogy melyik alakulat elkötelezett támogatója vagy. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes, hőtartó, így nem fázunk meg benne olyan könnyedén. Siess, rendeld meg még ma! Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy karácsonykor. Maurizo Sarri csapata jelenleg ötödik a bajnokságban, azonban idén is szeretne kupaindulást jelentő helyen végezni a sasokkal. Ehhez azonban minden rajongójára szüksége lesz!

A termék főbb jellemzői:

-Lazio két részes szabadidőruha világoskék-fekete színben

-Hivatalos 2022-23-as eredeti Mizuno termék

-A felső rész végig cipzáros és kapucnis kivitel, nadrágon szintén két kisebb zseb

-Derék résznél a méret zsinórral könnyedén állítható

-Varrott Mizuno logó

-Hímzett klub címer

Eredeti SS Lazio pamut szabadidő együttes, világoskék-fekete színben a 2022/2023-as futballszezonra. Ezt az elegáns szettet a Mizuno új technikai szponzora tervezte a római Biancocelesti számára. Tökéletes viselet szabadidős és edzőtermi időtöltéshez, mutasd meg, hogy támogatod a Laziot, bárhol is jársz!

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio Baseball sapka 2017/18

Anyaga:100%-Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában