Lazio télikabát 2022/23

Lazio télikabát 2022/23

Új termék

Lazio télikabát 2022/23

A termék hő és verejték elvezető szövetei garantálják viselőjének a komfortos érzetet még intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Mizuno termék

Szállítási idő: 10 munkanap

Mizuno

45 990 Ft‎

Ugyan még nem köszöntött be a markáns hideg, lassan elérkezik az idő ahhoz, hogy elővegyük a téli felszereléseinket. Ha frissítenéd ruhatáradat, és elkötelezett támogatója vagy a Lazio együttesének, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete színű, mizuno logóval és klub címerrel ellátott, zipzáros és kapucnis téli kabátját. Rendkívül vastag, így a komolyabb hidegben is tökéletes választás lehet, ugyanis nem fázhatunk meg benne olyan könnyedén. Kinézete miatt rendkívül sportos és fiatalos megjelenést biztosít. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla. Ha még nem tudod, hogy mit ajándékozz szeretteidnek születésnapjukra, vagy akár karácsonyra, akkor ez a termék lehet a legjobb választás. Rendszeresen láthatjuk majd a kispadon is benne a csapat játékosait, köztük Ciro Immobile-t, Pedro-t, vagy éppen Alessio Romagnoli-t is.

A termék főbb jellemzői:

-Lazio fekete télikabát

-Hivatalos 2022-23-as eredeti Mizuno termék

-Végig cipzáros és kapucnis kivitelben

-Varrott Mizuno logó

-Hímzett klub címer és szponzorlógó díszíti

Eredeti SS Lazio fekete télikabát a 2022/2023-as futballszezonra. Tökéletes viselet szabadidős és utcai időtöltéshez, mutasd meg, hogy támogatod a Laziot, bárhol is jársz!

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio Baseball sapka 2017/18

Anyaga:100%-Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában