Árcsökkenés
Lazio Pulóver 2020/21 (kapucnis)

Lazio Pulóver 2020/21 (kapucnis)

Új termék

Lazio kapucnis szürke pulóver 2020/21-es idény

Anyaga:

100 % pamut mely kellemes hőérzetet biztosít a leghidegebb időszakban is, és tökéletes, puha kényelmes komfortot teremt viselőjének.

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Macron

19 990 Ft‎

21 990 Ft‎ Áfával

-2 000 Ft‎

Minden fanatikus futballrajongó epekedve várja, hogy kezdetét vegye a Serie A 2020/21-es szezonja. A lazio fanatikusai izgatottak lehetnek, hiszen az előző esztendőben a csapat támadója, Ciro Immobile gólkirály lett, és elhódította az aranycipőt is. A labdarúgó egyébként nemrég hosszabbította meg szerződését újabb öt esztendővel a fővárosi alakulatnál. A csapat egyébként öt év után jutott be ismét a Bajnokok Ligája csoportkörébe, hiszen a negyedik helyen zártak az olasz pontvadászatban. Ha te vagy Magyarország legnagyobb lazio drukkere, akkor nem hiányozhat a ruhatáradból a gárda hivatalos, klub logóval ellátott, szürke, kapucnis pulóvere. Ebben büszkén képviselheted kedvenc alakulatod címerét. Feldobhatod vele a hétköznapjaidat, hiszen felveheted akár iskolába, akár a munkahelyedre is. Anyagának köszönhetően jó hőtartó képességgel bír, így a közelgő hidegebb őszi hónapokban elengedhetetlen kellék lehet. Remek kiegészítője ez a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és szurkoljatok ebben kedvenceiteknek.


A termék főbb jellemzői:

-Lazio pulóver szürke színben

-Hivatalos, 2020-21-es eredeti Macron termék

-A felső kapucnis kialakítású

-Nyomott Macron logó a váll részen, mell résznél pedig a klub logója


A termék környezetbarát, mivel a Macron felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek, mint anyagösszetételben mint gyártásban.Ez a termék a 2020-21-es idény kollekciójának egyik fontos eleme,sokszor fogjuk viszontlátni a mérkőzések előtt a TV-ben, miközben a játékosokat mutatják ahogy megérkeznek a stadionhoz vagy épp a bemelegítést végzik. A pulóver kitűnő viselet utcára, sportolásra egyaránt, elsősorban hidegebb-hűvősebb évszakokban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio Baseball sapka 2017/18

Anyaga:100%-Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában