Lazio szabadidőruha 2023/24 (fekete)

Lazio szabadidőruha 2023/24 (fekete)

Új termék

Lazio szabadidőruha 2023/24 (fekete)

Anyaga:

Anyaga:100%-polyester,környezetbarát anyagból készítették el. A termék hő és verejték elvezető szövetei megteremtik viselőjének a komfortos érzetet intenzív sportolás esetén egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék.

Szállítási határidő:48 óra

Mizuno

44 990 Ft‎

Ha még nem találtad meg azt a ruhadarabot, amellyel felfrissíted az őszi ruhakollekciódat, akkor szeretnénk neked bemutatni a Lazio együttesének a hivatalos, fekete színű, zipzáras és kapucnis, mizuno logóval és Lazio címerrel ellátott, szabadidő együttesét, amelyet maguk a játékosok, köztük Immobile, Provedel, vagy éppen Kamada is viselnek a mérkőzések előtti utazásokon vagy sajtótájékoztatókon. Anyagának köszönhetően rendkívül könnyű és kényelmes, biztosítja a levegő szabad áramlását, illetve nem fázunk meg benne olyan könnyedén. Ebben megmutathatod mindenkinek, hogy melyik alakulatért dobban a szíved! Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla. Remek meglepetés lehet ez minden Lazio szurkoló ismerősünknek születésnapjukra, vagy akár a közelgő karácsonyi ünnepekre is. A Bajnokok Ligájában szüksége is lesz a Lazionak a bíztatásra, hiszen a továbbjutás a cél az egyenes kieséses szakaszba, azonban a Feyenoord, Celtic és Atletico Madrid gárdái közül nem lesz egyszerű ezt elérni.

A termék főbb jellemzői:

- A felső rész végig cipzáros, nadrágon szintén két kisebb zseb

- Derék résznél a méret zsinórral könnyedén állítható

- Varrott Mizuno logó

- Hímzett klub címer

- Lazio két részes szabadidőruha fekete színben

- Hivatalos 2023/24-es eredeti Mizuno termék

Ez az együttes a 2023/24-es szezon Mizuno kollekció egyik fontos eleme, rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt miközben a játékosok nyilatkoznak. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. Ez a szabadidőruha kitűnő ajándék lehet minden Lazio szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. A játékosok gyakran használják hazai mérkőzések előtti sajtótájékoztatókra, prezentációkra is, és ezt a terméket viselik hivatalos alkalmakra, utazásra egyaránt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio Baseball sapka 2017/18

Anyaga:100%-Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában