Manchester United pulóver 2021/22 (kapucnis)

Manchester United pulóver 2021/22 (kapucnis)

Új termék

Manchester United  kapucnis pulóver 2020/21

Anyaga:

70 %-pamut 30-polyester mely kifejezetten puha tapintású, kényelmes viseletet teremt. Téli hónapokban a kapucni könnyedén méretre állítható és hűvös, hideg időben kifogástalan védelmet nyújt a fejbőrnek és a hajnak.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

25 990 Ft‎

A Manchester United együttese hatalmasat küzdött az előző Premier League idényben, azonban lemaradt a városi rivális Manchester City mögött a bajnoki címről. Az idén azonban szeretnének feljutni Anglia csúcsára, így fel is reppent néhány átigazolási pletyka a csapat körül. A legvalószínűbbnek Raphael Varane érkezését tartják, akit a Real Madridtól szerződtethetnek a vörös ördögök 70 millió € körüli összegért. Mellette Jadon Sancho-t is megszerezhetik a Borussia Dortmund gárdájától, ám érte már több, mint 100 millió €-t is ki kellene fizetnie Solskjaer csapatának. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél egy olyan felsőt, amellyel támogathatod kedvenceidet, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, piros és fekete színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott, zipzáros és kapucnis pulóvert, amely elengedhetetlen lesz az őszi hétköznapokon, hiszen rendkívül jó hőtartó, így megfázni sem fogunk tudni olyan könnyen benne, illetve színt vihetünk a szürke hétköznapokba. Siess, rendeld meg még ma és szurkolj ebben kedvenceidnek.

A termék főbb jellemzői:

- A kapucni vékony szövet zsinórral könnyedén összehúzható, és méretre állítható
- Belül enyhe gyapjú bélés
- Varrott Adidas logó
- Hímzett klub címer
- Manchester United pulóver fekete-piros színben
- Hivatalos 2021/22-es eredeti Adidas termék
-  A pulóver végig cipzáras, kapucnis viselet
-  Elöl nagy kenguru zseb

Ez a különleges megjelenést biztosító pulóver kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a vörös ördögöket .A termék teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek, mint anyag összetételben mint gyártásban. Siess rendeld meg most,ez a termék a sok éves tapasztalat alapján a szurkolók egyik nagy kedvence.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelsői 2019/20 

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, ezáltal szellőzése megteremti a tökéletes kényelmet viselőjének,még intenzív sportolás közben is, hideg, szeles időben egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában