Manchester United bevonuló pulóver 2022/23

Manchester United bevonuló pulóver 2022/23

Új termék

Manchester United bevonuló pulóver 2022/23

Anyaga:

Climacool technológiával gyártott 70%-pamut - 30% polyester termék.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

27 990 Ft‎

A Manchester United együttese a 2022 – 2023-as szezonban az Európa Ligában küzdhet meg azért, hogy kupát nyerjen az új idényben, ami az előző esztendőben nem jött össze. A csapat a hatodik helyen zárt a Premier Leaguéban, amiért a szurkolók nincsenek megelégedve kedvenceikkel. Erik ten Hag most arra készül, hogy alakulata bejusson a Bajnokok Ligájába és minél messzebb meneteljen az Európa Ligában, valamint tisztességes helytállást vár a bajnokságban is. Amennyiben te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben a labdarúgók lépnek pályára a mérkőzések előtt, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, piros és fekete színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott, zipzáras bevonuló pulóvert. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet nyújt, hőtartó képessége miatt pedig nem fázunk meg benne olyan könnyedén. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

-Manchester United bevonuló pulóver piros-fekete színben
-Hivatalos, 2022-23-as eredeti Adidas termék
-Hímzett Adidas logó
-Hímzett klub címer
-Végig zipzáros
-Két oldalán zseb

Ez a különleges bevonuló pulóver kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a vörös ördögöket, valamint elképzelheted azt is, hogy pályára lépsz a klub stadionjában.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelsői 2019/20 

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, ezáltal szellőzése megteremti a tökéletes kényelmet viselőjének,még intenzív sportolás közben is, hideg, szeles időben egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában