Manchester United Széldzseki 2022/23 (kék)

Manchester United Széldzseki 2022/23 (kék)

Új termék

Manchester United Széldzseki 2022/23 (kék)

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből áll össze, ezért szellőzése garantálja a kifogástalan kényelmet viselőjének,még intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

27 990 Ft‎

Erik ten Hag együttese, a Manchester United arra készül, hogy borsot törjön a városi rivális, Manchester City, orra alá, ugyanis szeretnék megnyerni a 2022 – 2023-as Premier League kiírását. Az erősítéseket megkezdték már, hiszen leigazolták az Ajax hátvédjét, Lisandro Martinez-t, akiért majdnem 58 millió €-t fizettek ki az angolok, valamint megvásárolták Tyrell Malacia-t is a Feyenoord gárdájától 15 millió € ellenében. Igaz távozó is volt bőven a csapatnál, ugyanis Nemanja Matic, Jesse Lingard, valamint Paul Pogba is távozott a szigetországi gárdától. Ha te is az elkötelezett támogatója vagy az egyesületnek, akkor a figyelmedbe ajánljuk az ősz egyik slágertermékét, a kék színű, adidas logóval és a klasszikus három csíkkal és klub címerrel ellátott, zipzáras és kapucnis széldzsekit, amely rendkívüli kialakításának köszönhetően jó hőtartó képességgel és vízlepergető képességgel bír, így nem fázunk és ázunk meg benne olyan könnyedén!

A termék főbb jellemzői:


- Manchester United 2022/23-as széldzseki
- Hivatalos, eredeti Adidas termék
- Kék színű
- Végig cipzáros
- Adidas logó és nyomott klub címer
- Oldalt a jellegzetes Adidas csíkozás, fekete/piros színben
- Csuklónál enyhe passzé a megfelelő hőtartás végett

A csapat az elmúlt szezonban rapszodikusan szerepelt, igazán komoly esélye nem volt beleszólni az elsőségért folytatott harcban. A gárda remekül kezdte az új szezont, látványos és gólratőrö  játékkal próbálta feledtetni az elmúlt évek hektikus szereplést. Ez a különleges megjelenést biztosító kabát kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelsői 2019/20 

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, ezáltal szellőzése megteremti a tökéletes kényelmet viselőjének,még intenzív sportolás közben is, hideg, szeles időben egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában