Olaszország Pulóver 2022/23 (kék)

Olaszország Pulóver 2022/23 (kék)

Új termék

Olaszország pulóver 2022/23 (kék)

Anyaga:

100% polyester Dri-CELL technológiával gyártott termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó szövetekből készül így légáteresztő képességének köszönhetően kényelmes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

24 990 Ft‎

Ne maradj le az olasz válogatott hivatalos termékeiről. Vásárold meg nálunk a hivatalos, kék színű, puma logóval és nemzeti címerrel, valamint a négy világbajnoki diadalt szimbolizáló csillagokkal ellátott zipzáros pulóvert. Gyakran láthatjuk majd ezt a felsőt a televízióban és a média különböző felületein, hiszen ebben utaznak majd a mérkőzésekre és tartanak sajtótájékoztatót az Azzurri tagjai, köztük Federico Chiesa, Lorenzo Pellegrini, vagy éppen Jorginho. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet nyújt, egy farmerral felvéve fiatalos és sportos megjelenést biztosít. Ha szeretnél örömet okozni és egyen szerelésben nézni kedvenceid összecsapásait, akkor lepd meg ezzel családtagjaidat vagy barátaidat születésnapjukon, esetleg más jeles ünnepek alkalmával és buzdítsátok ebben Roberto Mancini fiait. Siess, rendeld meg akár már ma!

A termék főbb jellemzői:

-Olaszország pulóver, kék színben
-Hivatalos 2022-23-es Puma termék, Dri-CELL anyagból
-A pulóver végig cipzáras, oldalt két zsebbel ahol tárolhatod értéktárgyaid
-Puma logó
-Vasalt szövetségi címer

Ez a pulóver kitűnő ajándék lehet minden Olasz szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a válogatott iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet.
Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass az Azzurrinak.A pulóver teljes mértékben környezetbarát, mivel az Puma felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Olaszország Baseball Sapka (fehér)

Olaszország Baseball Sapka (fehér)

Olasz válogatott Baseball sapka

Anyaga: Pamut

Mérete: Hátul állítható

Kiváló minőségű,eredeti Puma termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában