Real Madrid Mez 2022/23 (hazai)

Real Madrid Mez 2022/23 (hazai)

Új termék

Real Madrid hazai mez 2022/23

Anyaga:

Aeroready technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének hála a keletkező izzadság könnyedén elpárolog a testről.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

32 990 Ft‎

Elképesztő sikereket ért el a 2021 – 2022-es esztendőben a Real Madrid együttese. A királyi gárda Carlo Ancelotti vezérletével ugyanis megnyerte a spanyol bajnokságot, valamint elhódította a Bajnokok Ligája serlegét is, ahol a liverpool gárdáját győzték le 1-0 arányban a fináléban. A csapat jövőre hasonló babérokra törne, azért el is kezdődött a keret megerősítése a következő szezonra. Az egyesület leigazolta Antonio Rüdigert, aki a Chelseatől érkezett ingyen, illetve megvásárolták a Monaco védekező középpályását, Aurelien Tchouamenit 80 millió euróért cserébe. A fanatikusok joggal várják tehát a 2022 – 2023-as idény kezdetét, amelyre már meg is vásárolhatják az új termékeket. Köztük van a hivatalos, fehér színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott hazai galléros mez is, amely letisztult, de elegáns viseletet is biztosít egyben. Siess, rendeld meg még ma és szurkold végig ebben a következő esztendőt.

A termék főbb jellemzői:

- Real Madrid 2022/23-as hazai fehér mez

- Hímzett Adidas logo

- Varrott klub címer

- Aeroready technológia

- Kiváló légáteresztő kialakítás

- Kényelmes viselet

Real Madrid egy gigantikus klub, biztosak lehetünk benne,hogy a következő bajnokságban a club mindent elkövet,hogy ismételten megfeleljen a hatalmas elvárásoknak. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Real Madrid szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a királyi gárdát.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid 2017-2018-hazai gyerekmez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester, mely hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít intenzív sportolás közben is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában