Real Madrid Mez 2023/24 (hazai)

Real Madrid Mez 2023/24 (hazai)

Új termék

Real Madrid hazai mez 2023/24

Anyaga:

Aeroready technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének hála a keletkező izzadság könnyedén elpárolog a testről.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

34 990 Ft‎

A csapat az átigazolási időszakban próbált megfelelően erősíteni, azonban mindenképpen nagy érvágás lehet az, hogy Karim Benzema a Szaúd-Arábiai bajnokságba szerződött. Az ő pótlását egyelőre még nem sikerült megoldani a Real Madridnál. Az európai bajnoki idény hamarosan kezdetét veszi kivétel nélkül mindenhol. A spanyol bajnokság is elrajtol már augusztus 11-én. A tavalyi második helyezett Real Madrid majd 12-én lép pályára idegenben az Athletic Bilbao ellen. A szezonra nem csak Carlo Ancelotti készült teljes erővel, hanem a stáb is, akik mindent megtettek az átigazolási piacon azért, hogy megfelelően erősítsék a Real Madrid keretét. Jude Bellingham, Arda Güler és Fran Garcia nagyszerű igazolások, hiszen tökéletesen kiegészítik a már amúgy is rendkívül erős keretet. Amennyiben Real Madrid szurkoló vagy bátran ajánljuk a csapat legújabb hazai mezét, melyben akár a televízió képernyői előtt, akár Madridban a helyszínen szurkolhatsz kedvenceidnek. A Real Madrid az előző idényben a második helyen végzett a bajnokságban, most idén arra törekszenek, hogy újra bajnoki címet ünnepeljenek! Ha szeretnél egy tökéletes születésnapi vagy névnapi ajándékot ismerőseid vagy barátaid számára, akkor ez a klasszikus Real Madrid mez lehet a legjobb választás. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

- Real Madrid 2023/24-es hazai fehér mez

- Hímzett Adidas logo

- Varrott klub címer

- Aeroready technológia

- Kiváló légáteresztő kialakítás

- Kényelmes viselet

Real Madrid egy gigantikus klub, biztosak lehetünk benne,hogy a következő bajnokságban a club mindent elkövet,hogy ismételten megfeleljen a hatalmas elvárásoknak. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Real Madrid szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a királyi gárdát.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid 2017-2018-hazai gyerekmez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester, mely hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít intenzív sportolás közben is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában