Real Madrid edző pulóver 2022-23 (fehér)

Real Madrid edző pulóver 2022-23 (fehér)

Új termék

Real Madrid edző pulóver 2022-23 (fehér)

Anyaga:

100% polyester. Technológiájából és fakadóan szellőzése makulátlan, kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a keletkezett hő és izzadság egyszerűen távozik a szabadba, ezáltal kényelmes viseletet biztosít, hidegebb időben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

25 990 Ft‎

Javában tart a felkészülési időszak minden alakulatnál. A Real Madrid is túl van már néhány összecsapáson, köztük a Barcelona együttesével július 24-én lejátszott rangadójával is, amelyen 1-0-s vereséget szenvedett Carlo Ancelotti alakulata. Nincs ok a csalódásra, hiszen messze még a felkészülési időszak vége, és a bajnokságban nyújtott teljesítmény számít a végén, ahol újra a magasba szeretnék emelni a spanyol bajnoki címért járó trófeát. Ha te is a Blancók elkötelezett támogatója vagy, akkor ne hiányozzon a ruhatáradból a hivatalos, fehér színű, adidas és klub logóval ellátott, háromnegyed zipzáras edző pulóver, amelyet maguk a játékosok, köztük Antonio Rüdiger, Karim Benzema, vagy éppen Eden Hazard viselnek a tréningek alkalmával. Ebben büszkén képviselheted kedvenceid címerét és színeit. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:


- Real Madrid pulóver fehér színben

- Hivatalos 2022/23-as eredeti Adidas termék

- A pulóver csuklónál enyhe bordázott "passzéval" rendelkezik a megfelelő hőtartás végett

- A pulóver elöl nyaknál zipzáros

- Hímzett Adidas logó és klub címer


Ez a pulóver tökéletes születésnapi ajándék lehet minden Real Madrid rajongónak, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Az Adidas több világszervezettel karöltve támogatja az elmaradott régiókban a minőségi gyapottermelést, hiszen a pamut textiliák kiemelt szerepet kapnak a sportszergyártók egyes termékeiben.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában