Real Madrid Edzőpulóver 2022/23 (fehér)

Real Madrid Edzőpulóver 2022/23 (fehér)

Új termék

Real Madrid Edzőpulóver 2022/23 (fehér)

Anyaga:

100% polyester. Technologiájából fakadóan szellőzése makulátlan, kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a keletkezett hő és izzadság egyszerűen távozik a szabadba, ezáltal kényelmes viseletet biztosít, hidegebb időben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

25 990 Ft‎

Ha nem tudod, hogy mivel lepd meg magad a 2022 – 2023-as spanyol bajnoki idényre, de fanatikus rajongója vagy a Real Madrid együttesének, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott edző pulóvert, amelyet olyan futballisták viselnek a tréningeken, mint Karim Benzema, Eden Hazard, vagy éppen Antonio Rüdiger. Mindezek mellett rendkívül jó hőtartó, így a hidegebb időben sem fázunk meg benne olyan könnyedén, vízelvezető technológiájának köszönhetően pedig nem izzadunk bele olyan egyszerűen. Nagyszerű ajándék lehet ez ismerőseidnek vagy barátaidnak születésnapjuk vagy névnapjuk alkalmával, így egyen felsőben tekinthetitek meg a soron következő összecsapásokat. Szüksége van a csapatnak a szurkolók buzdítására, hiszen Carlo Ancelotti idén is szeretné megnyerni a bajnokságot, valamint a Bajnokok Ligáját a királyi gárdával.

A termék főbb jellemzői:


- Real Madrid Edzőpulóver fehér színben

- Hivatalos 2022/23-as eredeti Adidas termék

- Kerek nyakrész, kényelmes viselet

- A pulóver csuklónál és derék résznél enyhe bordázott "passzéval" rendelkezik a megfelelő hőtartás végett.

- Hímzett Adidas logó

- Varrott klub címer


Ez a pulóver tökéletes születésnapi ajándék lehet minden Real Madrid rajongónak,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet .Az Adidas több világszervezettel karöltve támogatja az elmaradott régiókban a minőségi gyapottermelést, hiszen a pamut textiliák kiemelt szerepet kapnak a sportszergyártók egyes termékeiben.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában