Real Madrid Póló 2022/23(fekete)

Real Madrid Póló 2022/23 (fekete)

Új termék

Real Madrid póló 2022/23 (fekete)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technologiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot,így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

19 990 Ft‎

Mindenki vágyott már egy olyan felsőre, amelyben szeretett csapatának játékosai is mutatkoznak. Éppen ezért a Real Madrid együttese gondolt ezekre a rajongókra, így bemutatta a fekete színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott, gombos pólóját, amelybe Karim Benzema, Eden Hazard, vagy éppen a frissen szerződtetett Antonio Rüdiger is utaznak a mérkőzésekre, vagy tartanak sajtótájékoztatókat. Anyagának köszönhetően kényelmes viseletet nyújt, egy farmerral felvéve pedig elegáns és fiatalos megjelenést biztosít. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő, ezért nem izzadunk bele olyan könnyedén a nyári melegben sem, így tökéletes választás lehet a melegebb napokra is. Ebben büszkén képviselheted kedvenceid színeit és címerét! Lepd meg vele ismerőseidet vagy akár barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és szurkoljatok egyen felsőben a soron következő Bajnokok Ligája, vagy akár bajnoki mérkőzések alatt.

A termék főbb jellemzői:


- Real Madrid 2022/23-as póló fekete színben

-  Hivatalos eredeti Adidas termék

-  Nyak résznél gombokkal záródó

-  Három Adidas csík váll résznél

-  Nyomtatott Adidas logó


Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, kényelmes viselet utcára,akár sportolásra.Anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel. A póló a szurkolók körében az egyik legnépszerűbb termék,hiszen sportolásra és utcai viseletre is egyaránt alkalmas, egy farmernadrággal kifejezetten sportos, fiatalos megjelenést biztosít.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában