Real Madrid Póló 2022/23 (fehér)

Real Madrid Póló 2022/23 (fehér)

Új termék

Real Madrid póló 2022/23 (fehér)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technologiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot,így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

19 990 Ft‎

Ha te vagy Magyarország legnagyobb Real Madrid szimpatizánsa, akkor nem hiányozhat a ruhatáradból a csapat ikonikus, fehér színű, adidas logóval és klub címerrel fémjelzett gombos pólója. Ebbe utazik a mérkőzésekre és tart sajtótájékoztatót Karim Benzima, Eden Hazard, de még a csapat trénere, Carlo Ancelotti is! Nagyszerű anyaga miatt nem csak kényelmes viseletet nyújt, de egy farmerral felvéve fiatalos és elegáns megjelenést biztosít számunkra. Légáteresztő képességi miatt nem izzadunk bele olyan könnyedén, így a nyári melegben is bátran használhatjuk. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla! A királyi gárda az előző idényben nem csak a spanyol bajnokságot, de a liverpoolt felülmúlva a Bajnokok Ligáját is megnyerte. Ez hatalmas löketet jelenthet a jövőre nézve, így a következő esztendőben is a csúcsra akar majd érni az egyesület.

A termék főbb jellemzői:


- Real Madrid 2022/23-as póló fehér színben

-  Hivatalos eredeti Adidas termék

-  Nyak résznél gombokkal záródó

-  Három Adidas csík váll résznél

-  Nyomtatott Adidas logó


Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, kényelmes viselet utcára,akár sportolásra.Anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel. A póló a szurkolók körében az egyik legnépszerűbb termék,hiszen sportolásra és utcai viseletre is egyaránt alkalmas, egy farmernadrággal kifejezetten sportos, fiatalos megjelenést biztosít.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában