Real Madrid kapucnis pulóver 2022-23

Real Madrid kapucnis pulóver 2022-23

Új termék

Real Madrid pulóver 2022/23 (fehér)

Anyaga:

100% pamut. Technológiájából fakadóan hőtartása makulátlan, kialakítása puha kényelmes viseletet biztosít, hidegebb időben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

27 990 Ft‎

Ugyan még nem léptünk át a nyár utolsó hónapjában, a boltokban kezdenek feltűnni az ősz közeledtetét jelentő termékek. Nem árt időben felkészülni a hűvösebb hónapokra, ezért időben át kell rendezni és szemügyre kell venni a ruhatárunkat. Ha a Real Madrid fanatikus rajongója vagy és egy olyan ruhadarabot keresel, amelyben büszkén képviselheted kedvenceid színeit és címerét, mellette pedig nem fázol meg benne olyan könnyen, akkor ne is keresgélj tovább! Válaszd a fehér színű, klasszikus három adidas csíkkal ellátott, adidas logóval és klub címerrel díszített, zipzáras és kapucnis pulóvert, amelyen feltűnik a 120-as szám, amely a klub 120. évfordulójára készült. Kényelmes, hőtartó, egy farmerral felvéve pedig elegáns megjelenést biztosít. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és szurkoljatok egyen felsőben a csapat mérkőzésein.

A termék főbb jellemzői:


- Real Madrid pulóver fehér színben

- Hivatalos 2022/23-as eredeti Adidas termék

- A pulóver csuklónál enyhe bordázott "passzéval" rendelkezik a megfelelő hőtartás végett

- A pulóver elöl végig zipzáros és kapucnis

- Hímzett Adidas logó és klub címer


Ez a pulóver tökéletes születésnapi ajándék lehet minden Real Madrid rajongónak, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Az Adidas több világszervezettel karöltve támogatja az elmaradott régiókban a minőségi gyapottermelést, hiszen a pamut textiliák kiemelt szerepet kapnak a sportszergyártók egyes termékeiben.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában