Real Madrid  széldzseki 2023/24 (fehér)

Real Madrid széldzseki 2023/24 (fehér)

Új termék

Real Madrid  széldzseki 2023/24 (fehér)

Anyaga:

100% polyester mely  anyagának köszönhetően enyhén vízlepergető.A termék kiváló hőmérséklet szabályzó így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, a termék ezáltal szárazon tart kiemelt szabadtéri igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

34 990 Ft‎

A nyár elteltével megérkeznek a hidegebb napok, amire nem árt, ha felfrissítjük ruhatárunkat. A Real Madrid alakulata már be is mutatta legújabb termékeit, amelyek közé tartozik a fehér színű, adidas logóval, a Real Madrid egyesületének címerével ellátott, zipzáros és kapucnis széldzsekije, amely anyagának köszönhetően jó vízlepergető, így egy – egy zápor sem tud megtréfálni bennünket. Nagyszerű ajándék lehet ez azoknak az ismerőseinknek és barátainknak, akik elkötelezett támogatói a Real Madridnak, így bátran meglephetjük őket születésnapjukon is. A klub az előző idényben a második helyen végzett a Barcelona mögött a spanyol pontvadászatban, és a Bajnokok Ligája sem úgy sikerült Ancelottiéknak, ahogy azt szerették volna, ám az új idényben szeretnének ismét felérni Spanyolország és Európa csúcsára is. Ehhez a rajongók segítségére is szükség van! Rendeld meg még ma ezt a nagyszerű terméket és képviseld ebben a Real Madrid színeit!

A termék főbb jellemzői:


- Real Madrid széldzseki fehér színben

- Hivatalos 2023/24-es eredeti Adidas termék

- A dzseki csuklónál enyhe bordázott "passzéval" rendelkezik a megfelelő hőtartás végett

- A kabát elöl végig zipzáros

- Hőkezelt Adidas logó és klub címer

Ez a dzseki tökéletes születésnapi ajándék lehet minden királyi gárda rajongónak,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet. A dzseki teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában