Real Madrid  széldzseki 2023/24 (kék)

Real Madrid széldzseki 2023/24 (kék)

Új termék

Real Madrid  széldzseki 2023/24 (kék)

Anyaga:

100% polyester mely  anyagának köszönhetően enyhén vízlepergető.A termék kiváló hőmérséklet szabályzó így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, a termék ezáltal szárazon tart kiemelt szabadtéri igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

34 990 Ft‎

Ha te vagy Magyarország legnagyobb Real Madrid szimpatizánsa, akkor nem hiányozhat a ruhatáradból a klub kék színű, adidas logóval és Real Madrid címerrel ellátott széldzsekije. Ez a felső anyagának köszönhetően rendkívül jó hőtartó és vízlepergető, így a hűvösebb őszi és tavaszi napokon is rendkívül jó védelmet nyújthat számunkra. Mindezek mellett pedig képviselhetjük benne kedvenc alakulatunk színeit és címerét. A Real Madrid már gőzerővel készül az augusztus 12-i Athletic Bilbao elleni idegenbeli szezonnyitó találkozóra, ahol pályára léphet a csap új igazolása, Bellingham is, akit 103 millió €-ért szerződtettek a Dortmund együttesétől. Carlo Ancelotti keretét tehát megfelelően erősítette meg a Real Madrid vezetősége, így bátran vághatnak neki a bajnokságnak és a Bajnokok Ligájának is, ahol szeretnének ismét diadalmaskodni.

A termék főbb jellemzői:


- Real Madrid széldzseki kék színben

- Hivatalos 2023/24-es eredeti Adidas termék

- A dzseki csuklónál enyhe bordázott "passzéval" rendelkezik a megfelelő hőtartás végett

- A kabát elöl végig zipzáros

- Hőkezelt Adidas logó és klub címer

Ez a dzseki tökéletes születésnapi ajándék lehet minden királyi gárda rajongónak,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet. A dzseki teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában