Arsenal pulóver 2020/21 (szürke)

Arsenal kapucnis pulóver 2020/21 (kék)

Új termék

Arsenal pulóver 2020/21 (kék)

Anyaga:

A CLIMALITE technologiájának köszönhetően, az Adidas nedvességmegkötő funkciót épített a termékbe,ezzel aktívan eltávolítja az izzadságot és komfortos viseletet biztosít, intenzív edzés esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

23 990 Ft‎

Az ágyúsok által nyújtott teljesítmény a 2019/20-as szezonban meglehetősen gyengének bizonyult, ezáltal a klubcsapat nem tudott kiharcolni magának sem Bajnokok Ligája, sem Európa Liga indulást. Ugyanakkor azzal, hogy véget ért az idény, a csapatnak lehetősége nyílhat teljes mértékben átdolgozni stratégiájukat, illetve nem ártana egy-két pozíció tekintetében új játékosokat vásárolni, hiszen az Aubameyang-Lacazette páros elől, klasszisokkal jobb jelen pillanatban, mint az alakulat bármely más posztján lévő játékosok. Ugyanakkor nem szabad elveszíteni a hitet kedvenc gárdádban, mindig pozitívan kell tekinteni a jövőbe és meg kell mutatni, hogy igenis képes az Arsenal felállni és ismét régi fényében tündökölni, ehhez azonban elengedhetetlenül fontos a szurkolók buzdítása! Amennyiben te is elkötelezett fanja vagy az ágyúsoknak, akkor ne habozz tovább, vásárold meg most a kék színű,2020/2021-es, Adidas márkajeles, Arsenal klub logós, cipzáros, kapucnis pulóverünket, amely tökéletesen funkcionál szeles, esős napokon, de otthoni viseletnek is kiváló választás. Siess, nehogy lemaradj!

A termék főbb jellemzői:

-Arsenal kék színű pulóver
-Hivatalos,2020/21-es eredeti Adidas termék
-A pulóver végig cipzáros
-Oldalt két zseb,melyben értékeid tárolhatod
-Vasalt fehér Adidas logó a jobb oldalon
-Hímzett klub címer

Ez a pulóver kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az ágyúsokat. Rendeld meg ezt a kiváló terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Arsenal pulóverben szeretnél mérkőzést nézni és szurkolni kedvenc csapatodnak.A terméket úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.Anyagának köszönhetően bármelyik évszakban fel tudjuk venni ezt a felsőt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball sapka (Adidas)

100 % Pamut mely minden évszakban tökéletes védelmet nyújt a fejnek. Hátul csattal egyszerűen méretünkre szabható.

Mérete:Hátul állítható felnőtt méret

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában