Arsenal Kapucnis pulóver 2019/20

Arsenal Kapucnis pulóver 2019/20

Új termék

Arsenal pulóver 2019/20 (kapucnis)

Anyaga:

100%-polyester,COOLCELL izzadás elvezető szövetének köszönhetően kifogástalan hőmérsékletszabályozó funkcióval rendelkezik, amely hidegebb időjárásban is biztosítja a komfortos viseletet.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

22 990 Ft‎

Itt az idő, hogy felkészülj az hidegebb, esős őszi hónapokra, egy olyan ruhadarab segítségével, amely nem csak kiváló minőségű, hanem eredeti, hivatalos 2019/20-as, kék színű, Adidas márkajellel és Arsenal klublogóval ellátott kapucnis pulóver, melynek segítségével nem csak melegen tarthatod tested rossz időjárás esetén, hanem kedvenc csapatod iránti elkötelezettséged is kinyilváníthatod mindenki számára! Öltsd magadra és látogasd meg élőben kedvelt alakulatod minden mérkőzését a következő idényben! Az ágyúsok újonnan igazolt fiatal játékosa, Nicolas Pépé nagyon pozitív előrelépést jelent az egyesület számára, ezen igazolásnak a szurkolók is nagyon örülnek, így most minden Arsenal szimpatizáns pozitívan tekint a jövőbe. Ha te is ezen gárda táborát erősíted, feltétlenül szerezz be egy ilyen darabot, hogy legközelebb már ezt hordva mehess a szurkolói találkozókra. Siess, nehogy lemaradj nagyszerű kínálatunkról!

A termék főbb jellemzői:

-Arsenal sötétkék színű pulóver
-Hivatalos,2019-20-as eredeti Adidas termék
-A pulóver végig cipzáros
-Oldalt két zseb
-Vasalt fehér Adidas logó
-Hímzett klub címer
-Kapucnis

Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az ágyúsokat. Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

A játékosok ezt a terméket fogják viselni utazásoknál, sajtótájékoztatón és a klub által szervezett média megjelenéskor.

A termék környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball sapka (Adidas)

100 % Pamut mely minden évszakban tökéletes védelmet nyújt a fejnek. Hátul csattal egyszerűen méretünkre szabható.

Mérete:Hátul állítható felnőtt méret

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában