Arsenal Training felső 2020/21 (kék)

Arsenal Training felső 2020/21 (kék)

Új termék

Arsenal Training felső 2020/21 (kék)

Anyaga:

A CLIMALITE technologiájának köszönhetően, az Adidas nedvességmegkötő funkciót épített a termékbe,ezzel aktívan eltávolítja az izzadságot és komfortos viseletet biztosít, intenzív edzés esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

23 990 Ft‎

Az Arsenal együttese jelenleg is talpon van az Európa Liga küzdelmeiben, ahol jó esélye van arra, hogy az elődöntőbe jusson a Slavia Praha ellen. A bajnokságban a gárda jelenleg a 9. és jócskán le vannak maradva az európai kupaindulást jelentő pozíciókról. Amennyiben sikerül elhódítaniuk a második legrangosabb európai kupát, akkor automatikusan a Bajnokok Ligájában indulhatna a csapat. Ehhez azonban szükség van a szurkolók támogatására is még akkor is, ha a jelenlegi helyzet nem engedi meg a személyes jelenlétet a stadionokban. Ha szeretnéd segíteni kedvenceidet, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, sötétkék színű, adidas és klub logóval ellátott, háromnegyed zipzáros edző pulóvert, amely nem csak a szabadtéri tréningek, de a közös meccsnézések és szurkolói összejövetelek elengedhetetlen kelléke is lehet, ugyanis ebben végzi az edzéseket a gárda minden tagja. Anyagának köszönhetően jó hőtartó képességgel bír, így a hidegebb napokon sem fázunk meg benne olyan könnyedén. Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb arsenal fanatikusa. Siess, rendeld meg még ma és nézd ebben a soron következő összecsapásukat.

-Arsenal acélkék színű pulóver
-Hivatalos, 2020/21-es eredeti Adidas termék
-A pulóver 3/4 részig cipzáros, kapucnis
-Adidas logó és klubcímer díszíti
-Elején szponzor logó

Ez az training pulóver kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az ágyúsokat. Rendeld meg ezt a kiváló terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Arsenal pulóverben szeretnél mérkőzést nézni és szurkolni kedvenc csapatodnak. A terméket úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. Anyagának köszönhetően bármelyik évszakban fel tudjuk venni ezt a felsőt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball sapka (Adidas)

100 % Pamut mely minden évszakban tökéletes védelmet nyújt a fejnek. Hátul csattal egyszerűen méretünkre szabható.

Mérete:Hátul állítható felnőtt méret

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában