Arsenal training póló 2020/21 (kék)

Arsenal training póló 2020/21 (kék)

Új termék

Arsenal training póló 2020/21 (kék)

Anyag: 100%-pamut

Az Adidas egy sajátos eljárással építí bele a termék anyagába a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiáját, amely eltávolítja a keletkező nedvességet és kényelmes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

14 990 Ft‎

A rendhagyó módon véget érő 2019/20-as Premier League szezon nem hozott kiemelkedő sikereket az Arsenal számára, így a következő idényben alapjaiban kell megváltoztatni játékukat, illetve stratégiájukat annak érdekében, hogy ismételten visszaszerezzék a csapathoz méltó hírnevüket. A vezetőedző, Mikel Arteta bebizonyíthatja, hogy képes vezetni egy ilyen nagymúltú alakulatot, mint az Arsenal. Ehhez azonban mindenképpen új igazolásokra lesz szükség, illetve bizonyos játékosokat meg kell tartani, legyen szó akár Pierre-Emerick Aubameyangról, Dani Ceballosról vagy éppen a másik fiatal tehetségről, Nicolas Pépéről. Az ágyúsok szurkolói azonban továbbra is kitartanak kedvenc alakulatuk mellett és rendíthetetlenül szurkolnak annak érdekében, hogy a csapat motiváltan kezdjen hozzá a következő idénynek. Ha te is Arsenal drukker vagy és szeretnél magadnak egy olyan egyedi darabot, amely tükrözi a klub iránti hűségedet, akkor vásárold meg most a 2020/21-es, kék színű, eredeti, hivatalos, Adidas márkajeles, Arsenal klub logós training pólónkat, amelyet a gárda tagjai is hordani fognak. Lepd meg magad, vagy barátaidat ezzel a nagyszerű termékkel!

A termék főbb jellemzői:

- 2020/21-es modell

- anyaga: 100% pamut

- eredeti Adidas termék

- kék színben

- Adidas lógó

- Arsenal címerrel díszített

A termék a 2020/21-es Adidas kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt.Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a londoniakat.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball sapka (Adidas)

100 % Pamut mely minden évszakban tökéletes védelmet nyújt a fejnek. Hátul csattal egyszerűen méretünkre szabható.

Mérete:Hátul állítható felnőtt méret

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában