Arsenal training póló 2023/24 (fekete)

Arsenal training póló 2023/24 (fekete)

Új termék

Arsenal training póló 2023/24 (fekete)

Az Adidas egy sajátos eljárással építí bele a termék anyagába a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiáját, amely eltávolítja a keletkező nedvességet és kényelmes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

17 990 Ft‎

Nagy lesz a verseny a 2023 – 2024-es angol bajnoki címért, aminek a legfőbb esélyesei a Tottenham, az Arsenal, a Liverpool és a Manchester City. Tavaly az Arsenalnak majdnem sikerült megszorongatnia a City-t, azonban a végén saját maguktól vették el a bajnoki címet, ám idén eddig remekül muzsikálnak, hiszen nyolc fordulót követően hat győzelemmel és két döntetlennel holtversenyben vezetik a tabellát. Amennyiben te is nekik drukkolsz és szeretnél kitűnni a tömegből az Arsenal egy ruhadarabjával, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete színű, adidas emblémával és Arsenal címerrel ellátott edzőpólót, melynek anyaga jó légáteresztő képességgel bír, így a melegebb időben sem izzadunk bele olyan könnyedén. Ebben végzik a tréningeket az ágyúsok játékosai is, köztük Zinchenko, Rice, vagy éppen Haverz. Ha szeretnél nagy örömet okozni szeretteid vagy barátaid körében, akkor ezzel a felsővel megteheted, hiszen remek ajándék lehet születésnapokra vagy akár névnapokra is. Rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:

- 2023/24-es modell

- eredeti Adidas termék

- fekete színben

- Adidas lógó

- Arsenal címerrel díszített

A termék a 2023/24-es Adidas kollekció egyik fontos eleme, rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt. Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére, hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a londoniakat. Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball sapka (Adidas)

100 % Pamut mely minden évszakban tökéletes védelmet nyújt a fejnek. Hátul csattal egyszerűen méretünkre szabható.

Mérete:Hátul állítható felnőtt méret

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában