Arsenal Kapucnis pulóver 2017/18

Arsenal Kapucnis pulóver 2017/18

Új termék

Arsenal pulóver 2017/18 (kapucnis)

Anyaga:

100%-polyester,COOLCELL izzadás elvezető szövet, mely kiváló hőmérsékletszabályzó,így szélsőséges időjárásban is kitünő viselet

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

24 990 Ft‎

Lassan megérkezik az ősz, ezért ideje elővenni a melegebb ruháinkat is. Ha esetleg már meguntuk, kinőttük korábbi felsőnket, vagy még nincs is, akkor figyelmedbe ajánljuk az Arsenal együttesének fekete, kapucnis, zipzáros, puma, klub logóval ellátott felsőjét, amely a hidegebb őszi és téli napokra is védelmet nyújt a szél ellen. Ha fanatikus rajongói vagyunk az angol Premier Leagueban szereplő alakulatnak, akkor ez tökéletes kelléke lehet a baráti meccsnézéseknek, szurkolói találkozóknak is, de mellette mehetünk benne munkába vagy akár iskolába is.

A termék főbb jellemzői:

-Arsenal fekete színű pulóver
-Hivatalos,2017-18-as eredeti Puma termék
-A pulóver végig zipzáros
-Oldalt két zseb
-Vasalt szürke Puma logó
-Hímzett klub címer
-Kapucnis

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az ágyúsokat. Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

A játékosok ezt a terméket fogják viselni utazásoknál, sajtótájékoztatón és a klub által szervezett média megjelenéskor.

A termék környezetbarát, mivel a Puma felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball sapka (Adidas)

100 % Pamut mely minden évszakban tökéletes védelmet nyújt a fejnek. Hátul csattal egyszerűen méretünkre szabható.

Mérete:Hátul állítható felnőtt méret

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában