Arsenal Galléros Póló 2020/21 (piros)

Arsenal Galléros Póló 2020/21 (piros)

Új termék

Arsenal Galléros Póló 2020/21 (piros)

Anyag: 100%-pamut

Az Adidas különleges eljárással építí bele a termék anyagába a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiáját, ezzel eltávolítva az izzadságot, és megteremtve a száraz, kényelmes viseletet minden körülmények között.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

15 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Arsenal drukkere. Siess, és szerezd be nálunk a 2020/21-es szezonra tervezett hivatalos, piros, adidas és klub logóval ellátott galléros pólót. Ezt viselik majd a mérkőzések előtti és utáni utazásokon, valamint a sajtótájékoztatón is a labdarúgók, köztük Mesut Özil, Willian, vagy éppen Nicolas Pépé. Ha te is szeretnél a csapattársuk lenni, akkor ezt ebben könnyedén megteheted. Ez a póló a kollekció egyik fontos eleme, hiszen gyakran visszaköszön majd a TV-ben. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet nyújt. Elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Ha szeretnél meglepetést okozni ismerőseidnek és barátaidnak születésnapjukon vagy névnapjukon, akkor ezzel a pólóval biztosan megteheted azt. A csapat az átigazolási szezonban erősített is azért, hogy a következő esztendőben bejuthassanak a Bajnokok Ligájába. Megszerezték a Lille 22 esztendős középhátvédjét, Gabrielt, 26 millió € ellenében, valamint a 26 éves Pablo Marint a Flamengotól mindössze 8 millió €-ért.

A termék főbb jellemzői:

- 2020-21-es modell

- anyaga: 100% pamut

- eredeti Adidas termék

- piros színben

- Galléros, nyak részénél gombos záródás

- Hímzett Adidas lógó

- Arsenal címerrel díszített

A termék a 2020-21-es Adidas kollekció egyik fontos eleme, rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt. Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére, hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a londoniakat.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball sapka (Adidas)

100 % Pamut mely minden évszakban tökéletes védelmet nyújt a fejnek. Hátul csattal egyszerűen méretünkre szabható.

Mérete:Hátul állítható felnőtt méret

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában